Направете си грациозни икебани от есенни листа

Последна редакция на 03/05/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 1 066 пъти

Есенните листа са добри за декорация, защото са универсален материал. От тях можете да направите чудесна икебана като ги комбинирате с клони с червени плодове, шишарки или жълъди. Есента е време за лирично вдъхновение.

  • Икебаната от паднали листа, направена със собствени ръце, създава специален акцент в дома. Тя изглежда много красиво, когато е в дървена чиния, подложка или направо върху кора от дърво, специално оформена за тази цел.
  • Такава есенна икебана не е хубаво да се комбинира със светещи и синтетични елементи. Наистина стои грациозно в дневната на масата или в коридора на някой по-висок рафт.

Ако обичате да създавате красота със собствените си ръце, не се колебайте, а направете красива декорация с есенни листа и клони. В случай че мислите, че няма да се справите сами, може да се обърнете към доказаните професионалисти, регистрирани при нас. Те ще ви дадат съвети и насоки. Имате възможността по всяко време да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас. 

Свързано:

Декорация за стена Есенни листа – разнообразете с тях интериора в жилището си