Свещи с канап

Последна редакция на 20/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 919 пъти

Свещите винаги са добро решение. По неподражаем начин могат да внесат много уют, топлина и нотка романтика. Идеални са както за дома, така и за двора или терасата. И ако от дълго време търсите такива, които да се различават от масово предлаганите по магазините, то най-вероятно е време сами да си ги направите. За свещи в духа на лятото ще са ви нужни: обикновени свещи, канап, лепило (в случай, че декорацията е по-голяма).

  • Изчистени бели свещи в най-различна големина може да намерите почти навсякъде. Един жокер – едни от най-качествените се продават във верига магазини за дома, чието име с е 4 букви, а отличителни цветове са синьо и жълто.
  • Без някаква подредба, хаотично омотайте канапа около свещта. Другият вариант е плътно да обиколите свещта и да внимавате с позиционирането на връвта. И двата варианта са много хубави и ще внесат много стил и свежест в дома ви.
  • Краят може да завържете или да залепите с топъл силикон. По-смелите може да разтопят участъка от восъка със запалка и много внимателно да притиснат края на канапа върху свещта.
  • Не забравяйте обаче да бъдете много внимателни и да не оставяте канапените свещи без надзор. Все пак имате огън, топъл восък и влакно.

Най-хубавата новина е, че всички тези аксесоари за дома ви с канап са универсални и изключително подходящи както за летните месеци, така и за онези в духа на Коледа. Ако имате нужда от съвети за реализиране на красиви интериорни нововъведения се консултирайте в професионалистите в интериорния дизайн, регистрирани при нас. Още сега може да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите оферти, които може да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Декорация за стена Декорация за дома с дъх на лято