1. Лятото е цветове

Последна редакция на 01/05/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 713 пъти

Тъмните и бледи тонове са универсални и непретенциозни. Но те внасят студ и мрак в дома ви. Подхождат на зимата, есента, но не и на лятото. Сега е време да се веселите и да черпите добро настроение от всичко около себе си. Затова и се обградете с пъстри, весели цветове.

  • Ако не желаете дневната ви целогодишно да свети в жълто, да искри в оранжево, да ви пренася в зелени планини или сини морски дълбини, то просто използвайте сменяеми калъфи. Те могат да бъдат само за декоративните възглавници или за цялата ви холна гарнитура. Подобен ефект бихте получили и с цветно покривало/ шалте за дивана си.
  • Прибавете и други пъстри декоративни елементи като вази, саксии, картини, рамки, лампи и лятната картина ще бъде напълно завършена.

Вижте още: Декорация за дома с дъх на лято

Свързано:

Декорация за стена Как да внесете лятото в дома си - 5 лесни идеи

Изображението излъчва лятно настроение на макс. Цветове, цветове и пак цветове. Долу вляво виждате изключително шарен пример за най-смелите от вас. Останалите са по-умерени, уравновесени цветни, но достатъчно летни. На средната и дясната снимка са използвани и жълти възглавници, с което слънчевата енергия се пренася в дома. Зеленото внася природата, усещането за зеленина и свежест. А синьото навява мисли за море, плажове, забавление. Горният ляв пример е по-умерен откъм цветова яркост. Но синият диван успява да изпълни своята лятна задача.