Изберете тематична зона

Последна редакция на 20/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 771 пъти

Ако не искате да нанасяте промени в цялото жилище - изберете един кът, в който да вложите тематична декорация. 

  • На първо място изберете каква ще бъде темата. Изборът е голям - винтидж, релакс зона, индустриален дизайн, арт-декор, ориенталски мотиви и т.н. 
  • Изградете подходящ фон, върху който да разположите композицията си - семплите основи винаги са удачен избор.
  • Подберете подходящи за целта елементи - от декорация, до възглавници, дори мебели. 
  • Творете - разположете симетрично или хаотично избраната декорация, изборът е във вашите ръце. 

Възползвайте се от възможността да се допитате до професионалист, който да ви помогне с всички дизайнерски решения в интериора.  Пуснете заявка за проект, който специалистите да изпълнят за вас. Ще имате възможността да изберете сами с кого да работите, след като разгледате предложенията и профилите на различните фирми. Изборът на красива декорация за дома никога не е бил по-лесен, а услугата е напълно безплатна и необвързваща!

Свързано:

Декорация за стена Уникална декорация за дома, която ще го зареди с артистичност

Ето и две симпатични идеи за много нежен интериор, подходящ за почивка, четене и отпускане в приятна компания. Тези идеи съдържат изпълнение на проект от типа “тематично кътче”, където в конкретна зона в дома е изграден сходен интериор с определна тематика, който се различава от цялостния дизайн на жилището с нещо. Отляво ще видим свещи, положени върху голяма дървена маса в красиви ръчно-изработени свещници. Виждаме и кошница от метал, която съхранява в себе си любими четива и декоративни принадлежности. Ангелските крила, ръчно изработени от дърво, са основен фокус в тази релакс-зона и правят впечатление с красив дизайн и интересна концепция. Букетът вдясно е завършващ щрих в тази интериорна композиция. Отдясно основите са бели, като тези отляво, но тук имаме акценти от тюркоазени свещници и подобни на тях преливащи нюанси по възглавниците. Двата интересни полилея внасят доза уют, но и закачливост. Красивата мандала на стената е пък фокусът в това помещение, който ясно предава съобщение, че тази зона е предназначена за релакс, почивка и позитивна енергия. Комбинацията от всички елементи помежду си създава много хармонична гледка, наситена с приятна атмосфера и красива, но много семпла и добре подбрана декорация.