Многофункционални мебели – компактни габарити

Последна редакция на 20/04/2024 от Люси Любомирова

Друга често използвана от дизайнерите техника за проектиране на малките пространства са мебелите с много функции. Първото за което се сещаме веднага е разтегателен диван в хола, табуретки, които изпълняват ролята на ракли, високи легла с няколко чекмеджета и още много други. Възползвайте се от новаторските идеи на проектантите, които са създадени именно с тази цел.

За кухнята изберете сгъваема маса, а по стените монтирайте отворени и затворени рафтове. В детската може да вземете легло на две нива, където ако не се използват двете нива по предназначение, то второто ниво може да се преустрои в място за съхранение на вещите на детето.

При избор на уреди, например ако не можете да се откажете от удобството на съдомиялната машина, то изберете модел с по-малки габарити. Сушилнята може да поставите върху пералнята и да ги скриете във висок до тавана шкаф, където освен тях да приберете и коша за пране, заедно с перилните препарати и всичко останало.

Това са само няколко идеи за стилно и комфортно обзавеждане на малкото жилище. Всичко е възможно, стига да се намери правилния подход към решаването на задачата. Ако не ви хрумва кое – как точно да направите, не се тревожете. Тук ще откриете специалисти, които имат нужния опит и умения да се справят с всяко предизвикателство. Просто им се доверете и след това ще се радвате на новия си прекрасен интериор.

Свързано:

Идеи и вдъхновения за дома и интериора Цветове, зони и многофункционални мебели – как да декорираме малкото жилище?