Нежно и ефирно или казано по друг начин - пепел от рози

Последна редакция на 19/04/2024 от Станислава Матеева

 

Повечето от нас живеем със схващането, че розовото е изцяло женски цвят и принадлежи единствено в изцяло женски интериори. Но това не е така. Един специален нюанс на розовото, а именно пепел от рози, може да се превърне в частицата спокойствие, от която всяка спалня се нуждае. 

  • Пепел от рози е розов тон, характерен със своя неутрален нюанс, който пасва идеално под формата на акцентен цвят за пастелни цветови схеми.

  • Ако предпочитате по-неутралните цветове вместо пепел от рози, можете да заложите на кремаво или бежово. Неутралните стени могат да ви помогнат да спите по-добре и да получите наистина качествен сън. А и в такава цветова схема, лесно можете да добавите цветен акцент под формата не декорации.

Какъвто и цвят да изберете за нея, не забравяйте, че спалнята е мястото, където да се отпуснете и да се заредите с енергия, когато имате най-голяма нужда от това. След като решите коя цветова палитра ви вдъхновява и ви приляга, е вдеме да я направите част от интериора си. За тази цел можете да потърсите професионална помощ от специалистите в областта на бояджийските услуги, регистрирани в платформата ни. За да се свържете с тях е необходимо да подадете безплатна заявка за проект, в отговор на която ще получите няколко оферти, от които да изберете най-добрата за вас. 

Свързано:

Идеи за спалня В какви цветове да освежим спанята, за да я превърнем в истинско място за релакс?