Тийнейджърски оазис

Последна редакция на 28/03/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 3 207 пъти

В този случай в стаята има само неща, които наистина са необходими за един тийнейджър. Няма нищо излишно, нито като мебели, нито като декорация.

  • Вграденият гардероб на цялата стена ще даде възможност на детето ви да прибере всички свои вещи. В този вариант изобщо няма причина да ви притеснява дали тийнейджърът си подрежда дрехите, просто защото те не са на постоянен показ. От друга страна мястото е предостатъчно за съхранение на всякакви предмети.
  • В подобна организация на стая, няма да ви се налага да повтаряте по няколко пъти всяка сутрин „Оправи си леглото“, просто защото то изглежда страхотно дори с всички завивки и възглавници върху него.
  • В стаята е позициониран и стол, който може да се използва както за четене на книги, така и за работа с лаптоп. 

Подреждането и интериора в стаята за тийнейджър може да се окаже едно сложно математическо уравнение с множество неизвестни. Най-добре е да се съобразите с интересите на вашето порастващо дете. По този начин и то ще бъде доволно, а и вие ще сте удовлетворени от крайния резултат. Ако имате нужда и от професионално съдействие, то винаги може да потърсите съвет от специалистите, регистрирани при нас. По всяко време имате възможността да направите напълно безплатна заявка за проект. До 24 часа ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете една от тях.

Свързано:

Идеи за спалня Стаята за вашето пораснало дете