Довършващи елементи

Последна редакция на 16/04/2024 от Патриция Симеонова

Дребните детайли почти винаги са онова, което внася уюта и прави пространството индивидуално и приятно. След като сте минали през другите стъпки идва и последната, като може да се каже и най-забавната част, а именно малките детайли.

  • Осветление – по време на деня не е проблем благодарение на естествената светлина. Вечер обаче е изключително приятно да има дискретно осветление. Заложете на есктериорни светещи гирлянди и лампички. Свещите и фенерите са друга опция, която допринася за интимната атмосфера и релакса.
  • Растения – всички сме виждали красивите каскадни цветя, висящи от терасите. Има богато разнообразие от растения, като има подходящи за всеки. Ето няколко предложения за цветя, между които да изберете - Красиви цветя за всяка тераса.

Ако сме успяли да ви вдъховим, не се бавете и запретнете ръкави! Не ви бива в ремонтните и интериорни задачи? Свържете се със специалистите и се радвайте на крайния резултат. Заявете своя проект и се доближете до реализирането на проекта ви. Изберете най-подходящата оферта между изпратените и след завършването на проекта си, дайте своето мнение. По този начин ще помогнете и на други потребители в MaistorPlus.

Свързано:

идеи за тераса и балкон Освежете терасата преди да настъпи лятото