Специален кът за домашните любимци

Последна редакция на 26/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 464 пъти

 

Ако сте един от многото горди собственици на космат приятел, то със сигурност в дома ви сте обособили кътче, което е само и единствено негово. 

В последната година и половина все повече хора станаха собственици на домашни любимци. А тези които вече имаха такива, започнаха да им обръщат още повече внимание. И тъй като домът е мястото, в което и домашните любимци, и техните собственици прекарват най-много време, в интериорния дизайн се забеляза тенденция, при която за косматите приятели се обособява специален кът. 

Ако все още не сте пренесли тази тенденция във вашия дом, имаме няколко решение за вас:

  • Ако имате куче или котка, то обособето пространството под някое стълбище и създайте кътче, в което то да почива или да играе.

  • Рафтовете са идеално поле за игри на всяко коте. Може да преобразите част от тях така, че да може вашия мъник свободно да си играе там.

  • На пазара се предлагат множество атрактивни предмети за котки - играчки, в които могат да точат нотките си или пък интересни мултифункционални легла. 

  • Още един начин да внесете интересен юрих в интериора е като добавите интересни и закачливи купички за храна и вода на вашите любимци. 

 

Тенденциите идват и си отминават, но най-важното е да създадете дом, в който да се чувствате наистина добре. За постигането на мечтаното жилище, можете да поискате професионална помощ от специалистите, регистрирани в платформата ни. Те не само ще ви дадат ценни насоки, но и ще изготвят проект, изцяло съобразен с важите нужди и желания. За да изберете изпълнител, е нужно единствено да подадете заявка за проект. В отговор ще получите оферти, които да сравните, за да изберете най-добрата за вас.

Свързано:

Ето кои са най-впечатляващите тенденции в интериорния дизайн през 2021 досега