Спалнята винаги може да бъде строго индивидуална, ако е в люлякова гама

Последна редакция на 25/04/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 579 пъти

Предлагаме ви варианти за спалня в люляково, решени в няколко стила:

  • Провансалски стил

В интериора на спалнята атмосферата на романтичния Прованс може да бъде въведена с картина или фототапет с мотив от лавандула. Цветовата схема е пастелно люляково с топло бяло. Този дизайн ще внесе романтичен, деликатен характер в това лично пространство.

  • Модерен стил

Спалнята при това дизайнерско решение използва сливово-люляков нюанс, каточ част от спално бельо и други аксесоари. Този специфичен цвят дава усещане за изтънченост и елегантност. Можете да добавите тъмни щори към прозорците и стена с дискретни леко виолетови тапети. Това е перфектният фон за бяло кожено легло. Бяло, бордо и люляк създават елегантна атмосфера в прострнството.

  • Френски стил

Френският стил умело съчетава блясъка с люляковата гама в спалното помещение и то изглежда невероятно. Най-силният акцент в интериора е стена с красиви фототапети. Люляковата база се допълва със същото като цвят спално бельо и възглавници.

Ако използвате люляковия цвят само като спално бельо, възглавници или пердета, той също ще изглежда изтънчено и елегантно. Важно е да не претоварвате спалнята с прекомерна употреба на този разкошен цвят.  Ако се нуждаете от съвет как да подходите към организиране на спалното помещение в тази цветова гама, допитайте се до професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Пуснете своята безплатна заявка за проект и сравнете офертите, които ще получите. Прочетете мнения на потребители и изберете най-подходящото за вас.

Свързано:

Спалня в люляково - луксозен интериор за релакс и комфортен сън