36 Препоръчани майстори, строителни фирми, архитекти и други изпълнители за дома - Перник

Заяви проект

Разгледайте препоръчани професионалисти за дома от Перник

 • СТИЛ КОРЕКТ-С ЕООД · Специализирана фирма с основна дейност "Геодезически услуги" · Перник
  член от 23.08.2013

  ВОДОСНАБДИТЕЛНИ СОНДАЖИ ИНЖЕНЕРНА ГЕОЛОГИЯ 

  -> Покани за проект
 • ngininski · Майстор на свободна практика с основна дейност "Боядисване с латекс" · Перник
  член от 29.08.2013

  Здравейте,работил съм в Италия по следните дейности; изграждане на бани и ремонт на апартаменти / цялостно /и монтаж на мебели.Продъжих дейността си България.

  -> Покани за проект
 • ВЕК 92 СТРОЙ · Майстор на свободна практика с основна дейност "Строителни фирми" · Перник
  член от 06.03.2014

  ВЕК-92-СТРОЙ Е СТРОИТЕЛНА ФИРМА, КОЯТО СЕ ЗАНИМАВА С ИЗГРАЖДАНЕ НА ЖИЛИЩНИ И ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ, ЛИНЕЙНИ СЪОРЪЖЕНИЯ, ВЪТРЕШНИ ИНСТАЛАЦИИ И ДРУГИ СТРОИТЕЛНИ И РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ. СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ФИРМАТА СА ДВАМА СТРОИТЕЛНИ ИНЖЕНЕРИ И СЕ ЗАНИМАВАТ С ОРГАНИЗАЦИЯ И УПРАВЛЕНИЕ НА СТРОИТЕЛСТВОТО ОТ 30 ГОДИНИ.

  -> Покани за проект
 • ВЕНИ · Специализирана фирма с основна дейност "Врати" · Перник
  член от 15.10.2014

  Фирма ВЕНИ работи вече седем години качествено и коректно в полза на клиента.Изпълняваме предимно индивидуални проекти изцяло съобразени с желанията и потребностите на човека пред нас.

  Последно оставена оценка:

  "Много професионално изпълнение на навесите. След като покрай ремонт на моята къща се сблъснах с много "майстори", направо не мога да повярвам че срещнах най-сетне майстори които си държат на думата, спазват срокове, идват когато кажат, ако изникне нещо се обаждат по телефона веднага, не искат допълнително пари за дребни допълнителни модификации. независимо от ниски температури и че идват от извън София, 8.30-9.00 бяха пред портата за да си свършат задачите. Първоначално помислих, че ценовата оферта беше висока но след като видях как 4 мъже работиха 10 дни и колко труд е зад самото изпълнение мисля че получих добра оферта."

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • Савекс ЕООД · Специализирана фирма с основна дейност "ВиК услуги" · Перник
  член от 27.02.2014

  Фирма „Савекс” е на пазара от 2000г. Фирмата предлага на своите клиенти пълен инженеринг в областта на водите и топлоизолациите. Фирмата е тясно специализирана в сферите, в които работи и предлага конкретни решения за всеки проблем, като целта е да се намери оптималното съотношение между качество, цена и сигурност

  Последно оставена оценка:

  "Боби от фирма "Савекс" е много добър специалист по ВиК услуги.Радвам се ,че намерих този сайт .Това е най добрия начин за намиране на майстор."

  Виж проект
  -> Покани за проект
 • ЦДМ-КОРЕКТ ЕООД · Ръководител на бригада с основна дейност "Боядисване с латекс" · Перник
  член от 22.06.2015

  Фирмата е регистрирана през лятото на 2008г. Тя се занимава с извършване на цялостно строителство и строително ремонтни услуги .Наша основна цел е клиентите ни да получават пълен набор от строително ремонтни услуги, при коректни срокове, високо качество, и разумни цени.Ние разполагаме с подбрани високо квалифицирани специалисти, което е гаранция за високо качество и професионализъм на извършваните от нас строително ремонтни услуги

  Последно оставена оценка:

  "Фирма ЦДМ-КОРЕКТ реализира строително-монтажни дейности професионално в в съотвествие с нормативните изисквания и високите изисквания на възложителя"

  Виж препоръка
  -> Покани за проект
 • sglobdom · Ръководител на бригада с основна дейност "Боядисване с латекс" · Перник
  член от 16.02.2013

  Ако желаете качествено и изпълнени в срок строителни дейности ни се доверете.

  -> Покани за проект
 • ИНТРА ООД · Специализирана фирма с основна дейност "Дограма" · Перник
  член от 09.01.2013

  Производство и монтаж на PVC дограма с профили INOUTIC (THYSSEN), PROFILINK и VIVAPLAST , Алуминиева дограма Weissprofil, Щори - вътрешни хоризонтални -алуминиеви и дървени,Вертикални - Текстилни и алуминиеви - плисе щори , врати хармоника

  -> Покани за проект
 • Иван · Майстор на свободна практика с основна дейност "Сухо строителство" · Перник
  член от 30.05.2014

  Занимавам се със строителство и ремонтни дейности от 16 год., през които винаги най-важното и водещо за мен е било качеството на изпълнение. По-голямо удовлетворение от това клиента да остане доволен - няма.

  -> Покани за проект
 • момчил войвода · Специализирана фирма с основна дейност "ВиК услуги" · Перник
0879 590 810 | 10:00-18:00