35 Препоръчани майстори, строителни фирми, архитекти и други изпълнители за дома - Перник

Заяви проект

Разгледайте препоръчани професионалисти за дома от Перник

 • stillkorekt · Специализирана фирма · Професионалисти за дома · Перник · член от 23 Aug 2013

  член от 23.08.2013.

  ВОДОСНАБДИТЕЛНИ СОНДАЖИ ИНЖЕНЕРНА ГЕОЛОГИЯ 

  -> Покани за проект
 • ВЕК 92 СТРОЙ · Майстор на свободна практика · Професионалисти за дома · Перник · член от 06 Mar 2014

  член от 06.03.2014.

  ВЕК-92-СТРОЙ Е СТРОИТЕЛНА ФИРМА, КОЯТО СЕ ЗАНИМАВА С ИЗГРАЖДАНЕ НА ЖИЛИЩНИ И ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ, ЛИНЕЙНИ СЪОРЪЖЕНИЯ, ВЪТРЕШНИ ИНСТАЛАЦИИ И ДРУГИ СТРОИТЕЛНИ И РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ. СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ФИРМАТА СА ДВАМА СТРОИТЕЛНИ ИНЖЕНЕРИ И СЕ ЗАНИМАВАТ С ОРГАНИЗАЦИЯ И УПРАВЛЕНИЕ НА СТРОИТЕЛСТВОТО ОТ 30 ГОДИНИ.

  -> Покани за проект
 • ngininski · Майстор на свободна практика · Професионалисти за дома · Перник · член от 29 Aug 2013

  член от 29.08.2013.

  Здравейте,работил съм в Италия по следните дейности; изграждане на бани и ремонт на апартаменти / цялостно /и монтаж на мебели.Продъжих дейността си България.

  -> Покани за проект
 • ВЕНИ · Специализирана фирма · Професионалисти за дома · Перник · член от 15 Oct 2014

  член от 15.10.2014.

  Фирма ВЕНИ работи вече седем години качествено и коректно в полза на клиента.Изпълняваме предимно индивидуални проекти изцяло съобразени с желанията и потребностите на човека пред нас.

  Последно оставена оценка:

  "Много професионално изпълнение на навесите. След като покрай ремонт на моята къща се сблъснах с много "майстори", направо не мога да повярвам че срещнах най-сетне майстори които си държат на думата, спазват срокове, идват когато кажат, ако изникне нещо се обаждат по телефона веднага, не искат допълнително пари за дребни допълнителни модификации. независимо от ниски температури и че идват от извън София, 8.30-9.00 бяха пред портата за да си свършат задачите. Първоначално помислих, че ценовата оферта беше висока но след като видях как 4 мъже работиха 10 дни и колко труд е зад самото изпълнение мисля че получих добра оферта."
  -> Покани за проект
 • Савекс ЕООД · Специализирана фирма · Професионалисти за дома · Перник · член от 27 Feb 2014

  член от 27.02.2014.

  Фирма „Савекс” е на пазара от 2000г. Фирмата предлага на своите клиенти пълен инженеринг в областта на водите и топлоизолациите. Фирмата е тясно специализирана в сферите, в които работи и предлага конкретни решения за всеки проблем, като целта е да се намери оптималното съотношение между качество, цена и сигурност

  Последно оставена оценка:

  "Боби от фирма "Савекс" е много добър специалист по ВиК услуги.Радвам се ,че намерих този сайт .Това е най добрия начин за намиране на майстор."
  -> Покани за проект
 • ЦДМ-КОРЕКТ ЕООД · Ръководител на бригада · Професионалисти за дома · Перник · член от 22 Jun 2015

  член от 22.06.2015.

  Фирмата е регистрирана през лятото на 2008г. Тя се занимава с извършване на цялостно строителство и строително ремонтни услуги .Наша основна цел е клиентите ни да получават пълен набор от строително ремонтни услуги, при коректни срокове, високо качество, и разумни цени.Ние разполагаме с подбрани високо квалифицирани специалисти, което е гаранция за високо качество и професионализъм на извършваните от нас строително ремонтни услуги

  Последно оставена оценка:

  "Фирма ЦДМ-КОРЕКТ реализира строително-монтажни дейности професионално в в съотвествие с нормативните изисквания и високите изисквания на възложителя"
  -> Покани за проект
 • Иван · Майстор на свободна практика · Професионалисти за дома · Перник · член от 30 May 2014

  член от 30.05.2014.

  Занимавам се със строителство и ремонтни дейности от 16 год., през които винаги най-важното и водещо за мен е било качеството на изпълнение. По-голямо удовлетворение от това клиента да остане доволен - няма.

  -> Покани за проект
 • sglobdom · Ръководител на бригада · Професионалисти за дома · Перник · член от 16 Feb 2013

  член от 16.02.2013.

  Ако желаете качествено и изпълнени в срок строителни дейности ни се доверете.

  -> Покани за проект
 • ИНТРА ООД · Специализирана фирма · Професионалисти за дома · Перник · член от 09 Jan 2013

  член от 09.01.2013.

  Производство и монтаж на PVC дограма с профили INOUTIC (THYSSEN), PROFILINK и VIVAPLAST , Алуминиева дограма Weissprofil, Щори - вътрешни хоризонтални -алуминиеви и дървени,Вертикални - Текстилни и алуминиеви - плисе щори , врати хармоника

  -> Покани за проект
 • evroterm · Специализирана фирма · Професионалисти за дома · Перник · член от 12 Oct 2012

  член от 12.10.2012.

  Фирма "ЕВРОТЕРМ" предлага строителство до ключ, извършване на всякакви ремонти, поставяне на всички видове изолации, както и производство, доставка и монтаж на al  и pvc дограма. Точността, качеството и цената са наш приоритет! Ние създаваме уют във Вашия дом!

  -> Покани за проект
0879 590 810 | 10:00-18:00