Аспираторите, които дезинфекцират въздуха или как да освежим атмосферата в затворено помещение?

Публикувано на 20/12/2021 от Mariya Dimitrova | Последна редакция на 06/01/2022 | Видяно 3 825 пъти

Когато сме далече от замърсената градска среда и се наслаждаваме на приятен излет сред природата вдишваме чист и свеж въздух, но с настъпването на зимния сезон и следващите го респираторни заболявания пропорционално се намалява и процента на разходките на открито, затова все по-често търсим комфорта на домашния уют.

Обменът на въздуха в нашия дом е много важен, но през студените месеци не проветряваме често и ограничаваме вентилацията за да избегнем прекомерната консумация на електроенергия, а това води до застой на миризми и лошо качество на въздуха, най-вече когато готвим.

Аспираторът е един от най-важните уреди в кухнята, но често неговият избор е базиран основно на естетически фактори, като се пренебрегват важни аспекти от основно значение за здравословния въздух в дома. Как да осигурим по-чист и свеж въздух у дома?


Сензор открива замърсителите с E.ion System

Световния лидер в производството на аспиратори FALMEC предлага решение за това - абсорбатори, които дезинфекцират въздуха в затворени помещения.

Чрез уникалната патентована технология на FALMEC - Е.ion® System, се създава биполярна йонизация, която неутрализира неприятните миризми до 95%, премахвайки замърсители, като - вируси, бактерии, акари, спори, прах, а също газове и вредни изпарения.

Специален сензор с форма на лист в аспираторите с E.ion® System открива замърсители във въздуха. Сензорът се оцветява от жълт до зелен цвят въз основа на количеството налични замърсители. По този начин разбираме кога да активираме аспиратора, за да санираме въздуха в затвореното помещение. 

 


Където технология и дизайн се обединяват

Какво по-добро решение от това да пречистиш лесно въздуха у дома и то само с натискането на едно копче в кухнята. Технология и дизайн се обединяват, за да направят приготвянето на храна здравословно и вълнуващо.

Сред най-предпочитаните у нас аспиратори FALMEC със система Е.ion са моделите – Gruppo Incasso, Marilyn, Lumière, Mare, Zephiro и Rubik.

Ежегодно италианската компания  печели множество световни награди и се радва на международно признание, защото FALMEC успешно комбинира висококачествени материали, иновативни технологии и елегантен дизайн.

Официален представител на FALMEC за България е фирма Вето ООД. Продуктите на Falmec както и много други висококачествени домакински уреди, можете да намерите във фирмените  магазини на компанията в София, Пловдив, Варна и Бургас и на обновения сайт на Вето-уреди за вграждане – veto.bg


Тагове:

Партньори

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Илиян Иванов
Електроуслуги, София
11 извършени проекта
stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта
Калин Недялков
Покривни услуги, София
11 извършени проекта
Blagomir Nochev
Мебели и обзавеждане, София
11 извършени проекта

Реклама