Аll4Roof - Всичко за покрива

Публикувано на 02/04/2021 от Патриция Симеонова | Последна редакция на 30/01/2023 | Видяно 10 200 пъти

Виж какво ПОКРИВа новата онлайн платформа на Винербергер

Като компания с водещи позиции на пазара на керемиди в Европа и най-големият производител на тухли в света, Винербергер има над 200 години опит във всички процеси, свързани с дейността ѝ - от добива на глина и производството, до сертифицирането на продуктите, търговията и техническите консултации за тях. 

Поредната смела крачка напред в развитието на компанията е създаването на първата по рода си онлайн платформа, насочена изцяло към сегмент „покриви“, а именно – All4Roof

Какви предимства предоставя платформата и по какъв начин Винербергер гарантират спокойствие, качество и сигурност на своите клиенти - разберете в следващите редове!


Какво представлява платформата ALL4ROOF?

В контекста на променения начин на живот, платформата All4Roof предоставя  на своите ползватели възможност гъвкаво да управляват процеса по изграждане или ремонт на покрив, при това изцяло онлайн. 

Гаранционният регистър е онази част от платформата, в която полагачът въвежда своите проекти, като Винербергер предоставя гаранционен сертификат за покрива след направена проверка. 

Клуб на професионалните полагачи, Калкулатор за покриви и Общество за обмен на опит между специалисти са функциите в процес на разработка, които ще улеснят работата на майсторите и фирмите, ангажирани в проекти, свързани с използването на покривни системи Tondach и всички други свързани продукти на Винербергер. И докато калкулаторът за покриви ще позволи изготвяне на максимално прецизни ценови оферти, то включването в обществото за обмен на опит ще спомогне за създаването на ценни професионални контакти в бранша! От своя страна участието в клуба на професионалните полагачи ще осигури допълнителни възможности за работа на изпълнителите, тъй като те ще бъдат препоръчани на сайта на Винербергер като доверени професионалисти за изграждане и ремонт на покривни конструкции! 

За да си осигурите гаранционно обслужване без компромис в качеството, можете да заявите и следните типове гаранции за своя нов покрив през портала All4Roof:

  • 33 години гаранция за мразоустойчивост на керамични керемиди и керамични аксесоари Tondach

или

  • 20 години пълна гаранция на покрива, която включва 33 години гаранция за мразоустойчивост на керамични керемиди и керамични аксесоари Tondach, както и 20 години гаранция на некерамични аксесоари, предвидими щети по покривната система, както и монтаж/демонтаж при основателна рекламация на компрометирани елементи за сметка на Винербергер!

Всичко се случва в изцяло дигитална среда - вписване на обекта, преглед на документите и издаване на гаранцията, като по този начин се избягват непрепоръчителните в настоящите пандемични условия - физическите срещи.


Кой може да се възползва от ALL4ROOF?

All4Roof е мултифункционална платформа, която би била полезна, както на големи строителни компании, така и на самостоятелни майстори и бригади. Платформата е страхотно попълнение към програмата Винербергер Партньор. Партньорската програма предоставя възможност на всички участници в нея да се запознаят подробно с продуктите, предлагани от компанията и да ги използват в пълния им капацитет. Всеки, заявил желанието си за участие в програмата, преминава обучение, и след като бъде сертифициран, подписва двустранно споразумение за партньорство с Винербергер. След това, Полагачът на покриви получава регистрационни данни за достъп до платформата All4Roof.

All4Roof позволява прозрачност и проследяване на целия процес при изграждането и ремонта на един покрив!


All4Roof– стъпка по стъпка

За да използвате платформата ефективно и в пълен капацитет, е необходимо:

  • Да станете част от Програма Партньор на Винербергер;
  • Да преминете успешно обучение за работа с продуктите на Винербергер и да притежавате съответния сертфикат за преминато обучение;
  • Да сключите споразумение с Винербергер за съвместна работа.

Стъпка 1: Влизане в портала

Първото нещо, което ще видите при влизане в платформата, е бутон „Вписване“. Трябва да отбележим, че влизането в системата става само след одобрение от страна на Винербергер. 

Стъпка 2: Попълване на данни

Следващата стъпка е да въведете предоставените данни, за да влезете в профила си – имейл и парола. 

Стъпка 3: Заявка за гаранция

След като успешно сте влезли в своя профил, в горен десен ъгъл ще видите бутон „Нова заявка за гаранция“, по този начин може да вписвате всеки Ваш проект, който е изпълнен с продукти Tondach.

С всички останали стъпки по заявяване на гаранционен сертификат можете да се запознаете от тук: Първата по рода си онлайн платформа за сегмент покриви – All4Roof (Всичко за покрива) 

Освен десктоп версия All4Roof , има и мобилно приложение за Android и iOS – „Warranty Assistant”, което предоставя бърз достъп, където и да се намирате. Информацията се синхронизира и по този начин разполагате с нея постоянно.

Всеки професионалист - независимо дали самостоятелно нает майстор или специализирана строителна фирма - ще разпознае ключови възможности, чрез които платформата All4Roof може да допринесе за развитието на неговия бизнес! Гъвкавото и прозрачно управление на процеса по изграждане или ремонт на покрив ще осигури допълнително спокойствие и сигурност при реализирането на поетите ангажименти, докато възможността това да се извършва изцяло онлайн ще гарантира допълнителен комфорт в контекста на сегашния ритъм на живот. От своя страна възможностите, които са в ход на разработка, са поредните смели крачки напред по посока на това Винербергер да подкрепи своите партньори в постигането на максимално качество на извършената работа и спечелването на много нови клиенти!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта