Хитри идеи за организация на дрехи и вещи

Публикувано на 28/06/2017 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 28/06/2017 | Видяно 18 759 пъти

Понякога и два гардероба не стигат, за да въведем в ред всичките си вещи, особено ако имаме и деца у дома. А при смяна на сезоните, лудницата е още по-голяма. Днес обаче ще ви покажем няколко хитри идеи, с които лесно ще се справите с хаоса, а дрехите ви ще са съхранени по най-добрия възможен начин. А при необходимост от лесно и бързо почистване у дома, без усилия, свържете се с професионалисти, които да свършат мръсната работа вместо вас!


Комфортни калъфи за дрехи

Източник

Когато се сменят сезоните и се налага да приберем част от дрехите си, е необходимо не просто да ги сгънем, а да намерим начин да ги предпазим за няколко месеца напред. Меките калъфи с цип са идеални за тази цел. Те не заемат много място, а побират доста вещи наведнъж, защото са разтегливи и обемни. В тях дрехите ви ще останат подредени и предпазени от външни влияния, а освен това, прибрани по този начин, те стават лесни за пренасяне.


Кутиите идват на помощ при подредба на детски играчки и вещи

Източник

Най-лесният начин да сортирате и приберете детските играчки е с помощта на кутии за съхранение. Дори да разполагате с етажерки и шкафове, веднъж поместени в практична преносима кутия, те ще добият много по-организиран вид и така няма да събират прах върху рафта. За още по-лесно, купете цветни стикери и ги надпишете. Те идват на помощ не само в детската стая, но и в кухнята, например - поставете в тях съдовете и приборите, които ползвате рядко. Или пък ги използвайте, за да приберете на сигурно място чупливи сувенири и други подобни предмети.

Виж още: Създайте перфектна организация в хладилника с тези изпитани трикове


Модулен органайзер за чекмедже

Източник

Модулният органайзер за чекмеджета идва на помощ за практична подредба на малки вещи, като например бельо, чорапи, вратовръзки. Полезно е дори за чекмеджето в детската стая - с него лесно можете да сортирате моливи, линийки, острилки и други подобни материали. Можете да го сглобите самостоятелно и сами да определите колко разделения са ви необходими, което е изключително практично.


Мек органайзер за оползотворяване на пространство

Източник

Ако ви е необходимо да спестите още повече пространство, изберете този мек органайзер за подредба на малки вещи и дрехи. Той е изключително подходящ и за предпазване на бижута и стъклени предмети от издраскване. Гъвкавостта му го прави изключително функционален и лесен за употреба, защото можете да го поберете в малки чекмеджета и шкафове, като просто леко го притиснете.

Виж още: Кои са най-подходящите видове подови настилки за кухня? (Първа част)


Вертикален органайзер за закачане

Източник

С един мек и лесно преносим вертикален органайзер подредбата на кърпите в банята, на играчки в стаята на децата или на предмети в килера се превръща в детска игра. Използвайте го и за оползотворяване на пространството за закачалки в гардероба - там най-лесно можете да го закачите и да се възползвате от възможността да имате още няколко допълнителни рафта за дрехи. И не забравяйте, че при необходимост от помощ за почистването у дома, има на кого да разчитате! Изпратете безплатна заявка и ще получите най-добрите оферти от подбрани фирми. Разгледайте ги и преценете коя отговаря на вашите очаквания.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
25 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
16 извършени проекта