Разкошни тавани за артистични дневни

Публикувано на 09/08/2017 от Нели Минчева | Последна редакция на 09/08/2017 | Видяно 5 723 пъти

Таванът в дневната може да бъде превърнат в произведение на изкуството и неизменна част от търсената атмосфера в помещението. Следващите няколко примера ще ви убедят, че въображението на интериорните дизайнери работи с пълна сила дори и да става въпрос за тавана. Насладете се на резултатите и преценете дали подобно решение би сработило и за вашия хол.


Смайваща игра със светлината

Добре проектираното осветление преобразява стаята и впечатлява гостите ви. Разположението на различните по големина източници на светлина може да варира според наличното пространство, търсения ефект и бюджета, с който разполагате.

Вижте още: Всекидневната – център на домашния уют


В хола под открито небе

Небесният елемент на тавана в тази стая я прави да изглежда много по-голяма, отколкото всъщност е. Тук на едно място са побрани мека мебел за посрещане на гости, кът за хранене и спалня зад дискретен параван. Общото между трите зони е разкошното синьо небе с бели облачета и достатъчно силна светлина около тях.


Любимото червено и на тавана

Наситеното бордо или друг плътен нюанс на червеното учудващо могат да се позиционират изключително успешно на тавана в дневната. Съчетават се чудесно с различните аксесоари в стаята в тази цветова гама.


Впечатляващ огледален таван

Много пространство, чистота, оригиналност. С това ще ви дари изборът на подобен огледален таван в дневната. Съчетава се страхотно със стъклени елементи, модерни повърхности и бели мебели.

Вижте още: Впечатляващи цветови комбинации за по-свежа и приветлива дневна


Сюрреализъм в хола

Изглежда трудно постижим ефект, но всъщност реализацията не е чак толкова сложна. Покритието на тавана е специален тапет, който се продава на много места, включително онлайн. Подберете подходящото осветление и ще се сдобиете с уникална футуристична дневна.


Тъмно дърво и мека светлина

Дървеното покритие носи уют не само когато е на пода. Облицованият с дърво таван създава чувство за дом и принадлежност, връща ни към традициите и в същото време стои модерно и стилно.

Когато говорим за стил обаче, всеки има различно усещане. Ако смятате, че някоя от горните идеи ви допада или пък имате друго желание за тавана у дома, ще намерите подходящия майстор за ремонта при нас. Опишете безплатно своя проект и ще получите оферти от регистрираните при нас експерти. Така бързо и лесно ще откриете изпълнителя, на когото да се доверите.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта
stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Делукс Билд ЕООД
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Магнит С ЕООД
Боядисване и декорация, София
59 извършени проекта