Добре дошли на бизнес профила на Делукс Билд ЕООД


Делукс Билд е малка фирма, оперираща на българския пазар от няколко месеца. Екипът ни е съставен от млади специалисти, които имат голям опит в сверата на строителството в България, Белгия и Нидерландия. В наше лице получавате не просто майстор, а доверен партньор, с който да реализирате вашия мечтан проект. Можете да разчитате на нас за всички видове ремонтни дейности – от къртене и разчистване до оформяне на финалните щрихи на вашия дом.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Последни мнения от клиенти:

Стефан Михайлов преди 9 месеца за Проект за довършителни вътрешни ремонти на баня и хол | София

“Много добре свършена работа, в срок и според уговорката. Определено бих препоръчал и бих използвал отново услугите на фирмата при следващ ремонт. Работи се с договор и няма скрити разходи.”

Виж снимки
Иван Тодоров преди 11 месеца за Ремонт на баня и други довършителни дейности | Божурище

“Като човек който е бил в Майстор плюс години наред и имайки десетки положителни оттценки ,не съм вярвал , че и на мен ще ми се наложи да търся майстори.Но поради ред причини се наложи.
Поканих няколко майстори на оглед,Борис ми направи впечатление на амбициозен млад човек ,който иска да се наложи на пазара и да създаде име.
Гласувах му доверие,и така в шеги и закачки днес завършихме обекта.
Работата беше извършена професионално,без абсолютно никакъв стрес и напрежение.Борис има поглед ,предложи ми няколко топ идеи,избра някои от нещата вместо мен ,аз нямаше да се справя толкова добре да ,въпреки 15г. ми опит.
Препоръчвам го с две ръце.
Благодаря ти, Борис.”

Калин Алексиев преди 14 месеца за Завършване на вътрешни стълби | София

“Изпълнителите се справиха добре. Доволен съм от свършената работа.”

Виж всички мнения

Опит


Имаме опит в извършване на цялостни ремонти на апартаменти, магазини и офис помещения, изграждане не ВиК и Ел. инсталации, вътрешни и външни изолации, полагане на всякакъв вид подови настилки, шпакловки, мазаилки и всякакъв вид довършителни дейности.

Специализация и квалификации


Ние предлагаме индивидуален подход към всеки клиент. Работим със собствени материали или такива, предоставени от вас. Можем да съдействаме с изготвяне на 3D визуализация, съобразена с вашите изисквания и нужди. По този начин ще можете да придобиете ясна представа как ще изглежда вашият дом след нашата намеса и лесно да направите корекции по него още преди да започнат реалните строителни дейсности.

Допълнително


Ако ви е омръзнало от безкрайно дълги срокове или да правите „ремонт на ремонта“ ние сме правилния избор за вас. Нашата основна цел е да предоставим на нашите клиенти качество и прецизност във всеки детайл.