4 вълнуващи идеи за декорация на градината

Публикувано на 26/05/2020 от Вероника Ценкова | Последна редакция на 31/03/2023 | Видяно 6 058 пъти

Ако искате да подберете подходящи декорации за вашата градина... Да я превърнете в пространство с позитивно настроение... Да внесете вашата артистичност и характер в екстериора...? Днес сме подбрали няколко вълнуващи идеи за декорации, които ще ви предоставят възможността да се отдадете на вашата креативност и да преобразите градината. Надяваме се да почерпите вдъхновение от тези простички за изпълнение идеи за декоративни елементи и да се отдадете на приятното им изпълнение.

Ако пък имате нужда от съдействие за постигането на красива и цветна градина, можете да се обърнете към професионалистите по озеленяване, регистрирани в нашия сайт. Те с радост ще ви съдействат да реализирате вашето собствено виждане за градинския ви кът и при необходимост ще ви предоставят допълнителни съвети за неговия облик.


Изрисувани камъчета

Можете да постигнете оригиналност в екстериора на градината с помощта на изрисувани камъчета.

  • Такива можете да закупите в най-различни размери и рисунки. Или пък самите вие да развихрите въображението си и да ги оцветите.
  • За целта са ви необходими акрилни бои или перманентни акрилни маркери. Като най - подходящи са камъните с кръгла форма и по-обширна повърхност. Най-подходящия цвят за рисуванe върху камъни е белия, но можете да заложите на жълто, синьо или зелено, които ще се впишат в градинската обстановка. Интересни са рисунките на мандали, животни, есенни листа или цветчета.
  • С подобна декорация ще изразите вашата индивидуалност и ще внесете радостна атмосфера и позитивно настроение в двора.

Вижте още: Декорацията – творческо удоволствие и в градината


Огледало в градината

Можете да поставите огледало в градината като вълнуващ акцент на вашата декорация. 

  • Имате възможност да експериментирате с различни форми и рамки. Такива в античен, винтидж или готически стил, или да го поставите стратегически, така че да изглежда сякаш в градината има допълнителна външна част.
  • Ако разполагате с малко пространство, ще придадете илюзията за дълбочина. Огледалото спомага за отражението на светлината в тъмните ъгли и по този начин ще съживите обстановката.


Къщичка на феи

Ако искате да внесете артистичност във външното пространство на вашия дом, то тогава можете да използвате за декорация къщичка на феи.

  • Към нея можете да добавите всякакви миниатюрни елементи като вратички, дървени малки стълбички, фигурки на гъбки или гномчета.
  • Имате възможност да развихрите вашето въображение и да ги аранжирате според вашите предпочитания.
  • Подходящо е да подберете саксии или контейнер, в който да ги поставите. Или да подберете подходящо място до някое дърво в двора. По този начин ще създадете един приказен оазис насред градината, на който всеки ще се възхищава.

Вижте още: Лесни и ефектни идеи за декорация на градината


Светещо трупче

Светлата нощем градина е изключително красива. И ако се чудите как да постигнете този ефект и гостите ви, и самите вие да се радвате на нощните светлини в градината, можете да заложите на светещо трупче в двора.

  • Това е една изключително нестандартна декорация, но точно това я прави толкова уникална и привличаща.
  • Можете да го поставите навсякъде, където сметнете за подходящо. Денем изглеждат като обикновени трупчета, но привечер блясъкът на градинската светлина превръща градинската пътека в приказка.

Намерихте ли нови и вълнуващи идеи за вашия градински кът? И все пак ако се нуждаете от съдействие за тяхната реализация или съвети за обстановката в двора, можете по всяко време да се консултирате с доказаните специалисти, регистрирани при нас. По всяко време имате възможността напълно безплатно да направите заявка за проект. След като получите офертите, ще имате възможност да ги сравните и да изберете онази, която пасва максимално до вашите изисквания и предпочитания.


Тагове:

Двор

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
М-Строй
Цялостен ремонт, София
44 извършени проекта