3 идеи за супер лесни и оригинални летни декорации за дома, които да направите сами

Публикувано на 16/08/2021 от Теди Демирева | Последна редакция на 16/08/2021 | Видяно 2 372 пъти

Всички обичаме лятото и  искаме да е навсякъде около нас възможно най-дълго. Ето как да внесете лятото в дома си, за да си създадете още повече настроение. Идеите, които сме подбрали, са изключително лесни и не изискват нито много време, нито особени умения. Но ефектът ще ви хареса! Когато внасяме малки промени в декорацията, домът ни може да придобие нов облик.

Ако предпочитате да ги направите с професионална помощ, можете да се обърнете към интериорните дизайнери, регистрирани на сайта.


Ваза от диня

Отрежете голям капак на динята, издълбайте я добре (като за тиквен фенер),  след което я напълнете с вода и с много, много цветя. Можете да използвате вазата и като уникална декорация за масата, ако очаквате приятели на гости.


Гирлянд от миди

Ако сте събрали красиви миди от морето, превърнете ги в още по-красив гирлянд, който да ви напомня за прекрасната ваканция, дълго след като сте се прибрали у дома. Разбира се, можете да вземете комплект екзотични морски звезди, рапани и красиви миди от магазина. За целта са ви нужни само дебело конопено въже, което да служи за основа на гирлянда, и тънки конци, с които да прикрепяте мидите. Някои от тях ще е лесно да завържете, а останалите внимателно пробийте с голяма игла, за да успеете да ги закрепите за гирлянда. Ако добавите и лампички, украсата ще стане още по-впечатляваща.


Рисувани камъчета

Ако обичате да рисувате, съберете си плоски камъчета от брега на морето или реката. Можете да ги изрисувате в акрилни бои и по тях да се появят любимите ви цветя, морски бряг, калинка, дъга, мандала или просто абстрактни цветни петна, каквито ви харесват.

Ако искате да промените декорацията в дома си и се нуждаете от интериорен дизайнер, можете да се обърнете към професионалистите, регистрирани на сайта.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Начо Цветков
Боядисване и декорация, София
6 извършени проекта