Истинска зимна приказка на собствения ви балкон

Публикувано на 04/01/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 19/07/2016 | Видяно 6 110 пъти

Да си поговорим за зимата. Тя е тук сега, а с всеки следващ ден усещаме все по-силно присъствието й. Опаковали сме растенията в градината, прибрали сме столчетата от терасата и всичко е изоставено, а вече и засипано със сняг. След идеите, които ще видите в тази статия, може и да размислите как да действате с вашите външни пространства в дома. Екстериорът може да бъде преобразен по впечатляващ, стоплящ и уютен начин, който да привлече вниманието на всички членове на семейството. Изпийте чаша топъл чай и се подгответе да посрещнете с усмивка зимата на своя балкон. И не забравяйте, че можете да откриете подкрепа от професионалните интериорни дизайнери, които да изпълнят безупречно всяка ваша идея.


Вълшебно преобразяване на тераса в градина

Вижте тази великолепна тераса! Всеки детайл е изпипан с толкова много любов, че ни трябва само топло одеало, чаша горещ шоколад и приятна компания, за да се насладим максимално на удоволствието. Разкрасете обстановката както ви харесва, използвайте въображение - важното е да бъде приятно и красиво именно за вас.

Виж още: Стаята за гости - ако ще я има, нека е страхотна!


Светлинно обаяние

Украсете екстериора с прекрасни празнични лампички и използвайте в допълнение всякакви ароматни свещи. Освен че ще постигнете подгряваща атмосфера, ще внесете много романтика и нежно излъчване.


Идеално местенце за споделени моменти

Не прибирайте столчетата през зимата. Вместо това ги покрийте с меки и топли платове, сложете възглавнички и осигурете достатъчно място, за да извиката компания и да изпитате заедно необичайното удовлетворение от обстановката в зимния ви балкон.

Виж още: Къща в гората: Когато съвременните технологии срещнат природата


Прелестни вечно зелени растения

Класическите вечно зелени дръвчета са изключително подходящи за всяка тераса. Те ще запазят свежестта си през всички сезони и ще внесат зеленина и приятен аромат сред зимната приказка. Украсете ги с декоративни шишарки и весели цветове, за да подсилите тяхното обаяние.


Осигурете уютна топлина

Ако все пак продължавате да отхвърляте идеята да мръзнете навън, независимо колко приятен е интериорът на балкона ви, осигурете си източник на топлина. Вариантите не са малко - преносимо барбекю, закрит огън или модерните и все по-често срещани инфрачервени лампи. Всички те са подходящи и със сигурност ще ви затоплят, доставяйки ви истински комфорт и нежна, задушевна обстановка.


Пренесете балкона у дома

Последната ни идея е за онези, които все още не усещат пораждащо се у тях желание да излязат навън, притеснявайки се от ниските температури и сурови условия. Дори да нямате остъклен балкон, създайте си едно малко приятно кътче до прозореца, изпълнено със свежа обстановка от разнообразни растения и удобни мебели. Направете си местенце за четене на книга или похапване с близък човек. Това е лесен начин да разнообразите рутината, на която сте свикнали, при това без да се налага да излизате от дома си. Доверете се на доказали се професионалисти, за да изпълните и най-смелите си хрумвания и да вдъхнете нов живот на интериора си. Пуснете безплатна заявка, за да получите конкурентни оферти, съгласно вашите конкретни изисквания и проектни идеи. Ще имате възможност да вземете лесно своето решение, тъй като ще ви предоставим достъп до информация за бизнес дейностите и клиентските оценки на регистрираните фирми.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
genchevstroi
Покривни услуги, София
53 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта