Нуждаете се от промяна вкъщи? Внесете магията на индустриалния стил!

Публикувано на 21/10/2016 от Розалинa Думанова | Последна редакция на 08/12/2016 | Видяно 4 501 пъти

Домът ви има спешна нужда от промяна, но се колебаете при избора си? Какво ще кажете за нестандартна идея в индустриален стил? Желанието за създаване на уют, но с по-ексцентричен облик, е в основата на следното предложение. Съчетаването на винтидж елементи с модерни и красиви мебели ще превърне дома ви в шедьовър. Вдъхновен от атмосферата в складове и заводи, индустриалният стил създава усещане за „незавършен“ вид на дома и грубовата, но красива обстановка. Съчетавайте метала с дърво, старинното с модерното и експериментирайте! Искате да започнете ремонт у дома? Възползвайте се от възможността за безплатна заявка в платформата на Maistorplus, а опитни специалисти ще свършат цялата работа.


Сива, но стилна кухня. Магията на индустриалния стил!

Кухнята ви трябва да е практична и удобна! Като основен акцент на индустриалния стил, сивото създава усещане за грубовата, но красива обстановка. Съчетавайте метално обзавеждане с повърхности от неръждаема стомана. Винтидж мебели, но с изобилие от шкафове и рафтове. Създайте необходимото място за всички кухненски атрибути. Удобството преди всичко! А за постигането на приветливост в кухнята, то акцентирайте върху естествената светлина – просторни прозорци, но съчетани с масивни завеси. А за тъмната част от денонощието – запазена марка на индустриалния стил са висящите крушки или металните осветителни тела.

Вижте още: Забележителният индустриален стил, приложен с много вкус в кухнята (10 идеи в снимки)


Малките детайли в индустриален стил - неизменна част от интериора на дома ви!

Индустриалният стил предразполага към експериментиране. Нестандартни, метални мебели и елементи със старинен привкус са запазената му марка. Малките неща в дома ви правят обстановката по-красива. Заложете на постери за белите стени в дневната или метална, кръгла закачалка за връхни дрехи в антрето. Декоративни възглавници за дивана или каменни елементи в интериора. Дървени столове, кресла с пластмасови или стоманени елементи са оригинално предложение. А за подчертаване на индустриалния стил в дома ви, внимавайте при избора на под. Паркет с тъмно кафяв цвят е подходящ избор. Нов, практичен и лесен за почистване, а в същото време изцяло в индустриален стил.

Вижте още: Съвети от дизайнери: как да обзаведем дневната във винтидж стил


Уединение в спалнята? Акцентирайте върху нестандартното

Комфортът в спалнята е на първо място. Нека леглото бъде удобно и широко, но с ексцентричен вид – заложете на нестандартната му форма, например. Бъдете смели в избора на интериорния дизайн – индустриалният стил пресъздава непринудена обстановка. Белите цветове на стените трябва да са водещи, но компенсирайте с различни детайли. Отделете място за кътче със скъпи за вас спомени и снимки, а защо не и красиви картини?

  • Внесете цвят в спалнята си с изящни свещници за по-романтична обстановка, но се придържайте към тенденциите на индустриалния стил – нека бъдат от метал. Висящи крушки и допълнителни осветителни тела, било то от дърво или метал, също трябва да присъстват в интериора на спалнята ви. А комбинацията на различните материали, води до неочаквано добри резултати.
  • И като за финал - просторни, френски прозорци, които да допринасят за естетичния вид на стаята. А за моментите на уединение и релакс се доверете на масивни завеси, които едновременно спират светлината и придават красив и завършен вид на помещението, в иначе „незавършения“ индустриален стил.


Стил, удобство и комфорт в банята!

Банята в индустриален стил е сбъдната мечта за тези от вас, които обичат семплата обстановка. Изчистен интериор и приятна атмосфера – всичко, от което се нуждаете. Не е изключено да добавите цветни мотиви, но не те трябва да са водещите. Акцентирайте върху светлината – голям прозорец или изобилие от осветителни тела. А защо не разчупите индустриалната атмосфера, като прибавите красиво, малко килимче? При по-голямо пространство в банята може да акцентирате с метална настолна масичка със цвете в порцеланова саксия например.

Изобилието от идеи за дома в индустриален стил е голямо. Апартаментът ви има спешна нужда от ремонт? Не го отлагайте повече, а направете първата крачка с безплатна заявка в платформата на Maistorplus. Обичате нестандартната и разчупена атмосфера? Индустриалният стил е най-подходящият избор за вас и бъдещия ви дом. Намерете опитни специалисти, които ще ви спестят време и пари, а резултатите ще са поразяващо добри.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
ГРАНД МАСТЕРС ЕООД
Сухо строителство, Велико Търново
7 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Термо Лидер ООД
Изолация и Саниране, Варна
5 извършени проекта