Енергийната ефективност

Последна редакция на 29/03/2024 от Теди Демирева
Източник | Видяно 473 пъти

Инвестицията в дом с висок клас на енергийна ефективност се изплаща дългосрочно. Качествената дограма, добрата изолация и икономичните уреди са само част от елементите на енергийно-ефективното жилище, които спомагат за намаляването на месечните сметки и ни гарантират максимален комфорт с внимание към природата. Ето защо класът на енергийна ефективност е фактор, на който следва да обърнем специално внимание при избора на имот.

Сега покупката на жилище с висока енергийна ефективност е мечта, която е напълно осъществима - с подкрепата и точните решения, предоставени от УниКредит Булбанк! Ако избраното от вас жилище се намира в сграда с енергийна ефективност клас А или по-висок, то можете да се възползвате от жилищен кредит със специална лихвена отстъпка!

И това не е всичко! Вече можете да кандидатствате за ипотечен кредит от УниКредит Булбанк и да получите одобрение изцяло дистанционно, както и да се възползвате от онлайн консултация, с която да изчистите всички свои въпроси, свързани с покупката на новия си дом!

Свързано:

За какво трябва да внимаваме при покупка на жилище?