Преди и след: 5 впечатляващи кухненски трансформации с минимален бюджет

Последна редакция на 01/05/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 1 110 пъти

Едно от най-сериозните предизвикателства, с които трябва да се справят домакинствата, решили да предприемат основен или козметичен ремонт на кухнята, е немалката сума, която се очаква да заделят за целта. Мнозина се обезкуражават и избират да живеят в добре познатата си стара обстановка, въпреки че недостатъците в нея ежедневно напомнят за себе си. Истината е, че интелигентно замислените и реализирани промени могат не само да пощадят значително бюджета ви, но и да придадат неподозирана свежест и на най-неугледната стая. Доказателство са 5-те кухни, които предстои да разгледаме сега. Нека се запознаем с дизайна им преди и след трансформациите. Заслужаващ внимание аспект е, че всички са извършени с минимални разходи.

На снимката горе виждаме как вехтият вид на тази скромна кухня отстъпва място на далеч по-приветливия облик под вещото дизайнерско ръководство на Кристин от The Hunted Interior. В първоначалното състояние, показано вляво, забелязваме как дървото в обзавеждането не е гаранция за постигане на уют, когато същото е приложено неумело и прекомерно.

Няколко дребни наглед, но ключови промени, постигат чудото на преобразяването. Дървената ламперия на стената до прозореца е премахната, за да даде път на новия морски цвят за стените. Шкафчетата и основата на масата са се сдобили с черна сатенена боя, а плотът и кухненският гръб запазват старата си материя, а с помощта на шаблон е постигнат мраморният им ефект. Безличният до скоро хладилник идеално се впива в обновената обстановка с елегантните си златисти ленти.

Вижте още: Преди и след: 5 безлични кухни, превърнати в мечта

Свързано:

Снимки от ремонтни дейности Преди и след: 5 впечатляващи кухненски трансформации с минимален бюджет