В режим на работа

Последна редакция на 05/05/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 1 420 пъти

Равномерното и без следи боядисване на варова мазилка винаги е било предизвикателство за един майстор. Точно затова нашият доверен майстор реши да изпробва уреда на Parkside като боядиса такава повърхност.

„Включването става изключително лесно. Само с натискане на пусковия лост. Това е добре, защото доказва, че с този уред могат да работят и хора, които никога не са държали подобно нещо в ръката си преди това“.

Прави впечатление, че този пистолет дава възможност да се контролира количеството на пръскане. По този начин всеки може да настрои интензитета на боята. Това става чрез завъртане на регулатора на количеството за пръскане на желаната позиция, като може да се избере минимално количество или максимално количество за пръскане. Чрез холендровата гайка също може да избере видът на пръскане.

Несъмнено удобният дизайн и качествената изработка са сред основните предимства на този уред. За нас е важно да работим максимално удобно, а с този пистолет това е точно така.

Това е достъпен и лесен за употреба уред, като дава професионални резултати.

„Повърхността, която обработих с него, се покри изключително равномерно, а времето, което ми отне тази задача, беше много кратко. Четките и валяците биха отнели много повече време за подготовка и боядисване“, категоричен е майсторът.

„Това, което е важно да наблюдаваме е наклонът на струята, която излиза от пистолета и това да се стремим да го държим перпендикулярно на разстояние от около 50 см.“, препоръчва той.

„Хубаво е при подобен тип боядисване, преместването на пистолета да бъде спираловидно. Опитайте се да поддържате постоянно темпо и не прекалявайте с пръскането в едни и същи области“.

"Заключението ми е, че това е един много добър уред, с който дейността по боядисване може да се извърши дори професионално. Предвид достъпната му цена и 3-годишна гаранция, препоръчвам този пистолет за боядисване на всеки, който има нужда от подобен тип ремонт".

Свързано:

Работилница Lidl Пистолет за боядисване "Parkside" - какво показват тестовете на доверения майстор?