Сравнение на цени - колко струва сами да монтираме ламиниран паркет и да се доверим на професионалист?

Последна редакция на 07/05/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 291 пъти

Освежаването на дома е наложително, особено през пролетта. Именно този сезон е най-подходящият за започване на ремонтни дейности. Сред най-ефектните, бюджетни и сравнително лесни начини е смяната на подовата настилка.

Чудесен вариант в случая е ламинираният паркет. Той е не само финансово изгоден, но и е доста издръжлив и също толкова лесен за монтаж. Друго предимство на ламинирания паркет е, че се предлага в голямо разнообразие от цветове и текстури, които  имитират естествена дървесина. Също така може да намерите и ламинат, имитиращ плочки, камък и мрамор. Още едно предимство на ламинирания паркет е, че се комбинира идеално с други подови настилки, а и се почиства и поддържа доста лесно. За да бъде той чист, е нужно само забърсване с влажен моп.

Виждате, че предимствата на ламинирания паркет са наистина много. Но дали можете сами да го монтирате или е по-добре да се доверите на специалист в сферата? Отговорът на този въпрос ви даваме тук, като сравняваме двата варианта по два фактора - цена и време.

Свързано:

Работилница Lidl Сравнение на цени - колко струва сами да монтираме ламиниран паркет и да се доверим на професионалист?