В процес на работа

Последна редакция на 24/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 1 067 пъти

Майсторът ни реши да изпробва машината, като обработи дървен гардероб с дълбоки следи от амортизация върху него. За да избегне нежелани, напречни следи от шлифоването, той започна да шлифова по посока на влакната на дървото. Резултатът беше поразителен.

„Машината и изключително добра предвид толкова достъпната й цена. Не прегря и издържа на натоварването, което никак не беше малко, а повърхността на дървото се шлифова много добре“.

„Предимството на кабелните шлайфове е голямо - непрекъсната работа и постоянна мощност, когато ви потрябва. Затова отбелязвам вида захранване на тази машина като добър избор“.

“Приставката за прахосмукачка на уреда се оказа достатъчно добре пригодена, като това позволи да свържем такава, за да предотвратим замърсяването с прах на работното място.”

„Скоростта на лентата се регулира плавно, благодарение на превключвателя за включване и изключване, което допринесе за добре свършената работа.“

„Препоръчвам лентов шлайф „Parkside“ на всички тези, които искат да улеснят работата си. Машината е едно добро допълнение към работното ви куфарче, а цената й е толкова атрактивна, че е трудно да не се изкушите да я изпробвате“.

Свързано:

Работилница Lidl Лентов шлайф "Parkside" - какво показват тестовете на доверения майстор?