Детайлен поглед отвътре

Последна редакция на 28/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 1 136 пъти

“При изваждане от кутията лазерният нивелир създава усещане за удобен, качествен уред с функционален дизайн, а забелязвам, че трикракият статив е проектиран с изтеглящо се рамо.

Главата с вграден нивелир се върти и настройва, което ще осигури голяма свобода на движение при работа с уреда. В ежедневната ни работа това е от особена важност".

Включваме нивелира, за да разберем как работи на практика. “Машината е снабдена с два бутона за включване, изключване и превключване на режимите, поставени от горната страна, което е удобно за работа. Червената светлина на лъча е достатъчно ярка и проектира прецизно две кръстосани линии – една хоризонтална и една вертикална." 

Според характеристиките на продукта работният обхват е 8 м., което потвърждавам и на практика, премествайки нивелира чак в другия край на стаята. “За съжаление често подадените спецификации за нивелирите са подвеждащи или не отговарят на описанието си – обхватът на работа или е по-малък от очакваното и е необходимо да се закупи допълнително устройство за достигането на обявения, или пък маркиращите линии стават  труднозабележими дори в затворени помещения.” 

"Parkside" ни изненадва и с точността си на нивелиране – само  +- 0.5мм/м, което само по себе си означава, че ще бъде полезен и за работа в по-големи мащаби. 

Вижте още: Как сами да направим окачен таван от гипсокартон?

Свързано:

Работилница Lidl Лазерен нивелир с кръстосани линии „Parkside“ - какво показват тестовете на доверения майстор?