Детайлен преглед и на останалите елементи

Последна редакция на 06/05/2024 от Патриция Симеонова
Източник | Видяно 904 пъти

Преди първия тест на уреда обръщаме специално внимание и на останалите елементи от комплекта. На първо място впечатление прави универсалното приложение на уреда, осигурено чрез 4 бр. ножове, предназначени за:

  •         Бързо рязане на масивна дървесина – 1 бр.
  •         Прецизно рязане на масивна дървесина и ПДЧ – 2 бр.
  •         Рязане на метал – 1 бр.

Според професионалиста ножовете не отстъпват на всички популярни марки на пазара, което, в комбинация със SAW-LOCK системата за бърза и лесна смяна на режещия нож ще направи работата с „Парксайд“ още по-удобна и приятна.

За да бъде всяка задача прецизно извършена инструментът идва с поцинкован линеал за паралелно водене, разграфен през 0.5 сантиметра, чрез който можем да разположим уреда по оптимален начин, така че да не се налага повторно рязане или разхищение на материал. За това значително спомагат още лазерът и LED лампата, които значително улесняват работата на хоби-майсторите и „направи си сам“ ентусиастите. Макар тези елементи да представляват на пръв поглед „екстри“, в действителност те имат огромно значение за крайния резултат – особено когато трябва да работим в извън идеалните условия на професионална работилница или искаме да отрежем нещо бързо и точно, без да губим ценно време в детайлно разкрояване. 



 

Свързано:

Работилница Lidl Махален прободен трион - Зеге “Парксайд” - какво показват тестове на доверения майстор?