Банята се наслаждава на освежената си визия. А вие кога планирате да се радвате на мечтания си дом?

Последна редакция на 27/04/2024 от Реклама

Щастливото семейство Васил и Гергана Петрови, заедно с 6-годишната им дъщеричка Дарина, е вдъхновено да твори в новия си дом и това не остава незабелязано и в банята. Само няколко дизайнерски стъпки са били достатъчни, за да може същата да изгрее в новия си позитивен облик. А прекрасното ново жилище, за което и вие си мечтаете, съвсем не е далеч от вас. Можете да го имате като направите само една малка, но разумна крачка към запитване за стандартен ипотечен кредит от УниКредит Булбанк. Любезните консултанти на банката ще ви отговорят на всички въпроси, свързани с него.

Обратно на финансирането - ключовите условия и важни параметри

За да изберете най-подходящото финансиране, от висока степен на важност са следните параметри на кредита, предоставяните условия по които правят Уникредит Булбанк доверен партньор за закупуването на всеки нов дом:

  • Право на избор на вариант за обезпечение. Това може да бъде ипотекиране на закупения с кредита дом, ипотека на различен от купувания имот или парично обезпечение.
  • Финансиране до 85% от пазарната цена на жилището. В допълнение клиентите могат да избират дали да поемат отговорност с цялото си имущество или до размера на обезпечението което са получили;
  • Допълнително финансиране в размер от 100 до 10 000 лв. Срокът за изплащането му е до 10 години, а предназначението му е да покрие разходите по ипотечната сделка. В тях влизат например нотариалните такси и данъците.   
  • Усвояването на кредита може да е еднократно или на траншове според договорените условия.
  • Не се дължи такса за издаване на ипотечен сертификат.

И възможностите за неговото погасяване:

  • Избор между равни или намаляващи месечни вноскиса вариантите за изплащане на кредита. Кой от двата варианта ще избере, зависи от конкретните предпочитания и възможности на клиента.
  • Възможност за предсрочно погасяване без допълнителна такса след първата година от срока на кредита.

 

Повече информация може да видите на официалния сайт на Уникредит Булбанк – тук.

Свързано:

Преди и след: Как българско семейство с малко дете да сбъдне мечтата си да заживее в уютна къща