“Зелена ипотека” от УниКредит Булбанк

Последна редакция на 06/05/2024 от Детелина Шишкова
Източник | Видяно 572 пъти

Мечтаният дом е красив, модерен и… енергийно ефективен, разбира се! С усет към вашите нужди и приоритети при избора на ново жилище, УниКредит Булбанк предоставя възможност да се възползвате от жилищен кредит със специална лихвена отстъпка за енергийно ефективен дом! Тя важи за жилища в сгради с енергийна ефективност клас А или по-висок.

За да потвърдите класа на енергийна ефективност на жилището, е необходимо да предоставите копие на Сертификата за енергийна ефективност. Сертификатът може да бъде предоставен от строителя на сградата или общината по местонахождение на сградата. Информацията за енергийна ефективност на сградата присъства и в техническия ѝ паспорт.

Довереният партньор се познава по това, че е винаги на разположение, когато имате нужда от него. Ето защо, за ваше удобство и улеснение, УниКредит Булбанк ви предоставя възможност да кандидатствате за ипотечен кредит дистанционно, както и да получите навременна консултация онлайн и отговори на всички ваши въпроси за покупката на жилище!
 

Свързано:

Какви са предимствата на това да живеем в енергийно ефективно жилище?