Универсалност и бъдещи възможности

Последна редакция на 28/04/2024 от Виктория Маринова
Източник | Видяно 457 пъти

Природният газ може да направи много повече от отоплението на дома ви. След като домът ви е свързан с природен газ, лесно е да конвертирате уреди или да добавите допълнителни по-късно. Може да се използва за отопление на вода, готвене, за камина в хола, да се използва и на открито за барбекю и дори за отопление на вашия басейн или хидромасажна вана.

За да отговорят на различните потребителски нужди за топлинен комфорт, различните характеристики на жилищата, както и на строгите стандарти за енергийна ефективност, Immergas създават своите серии кондензни газови котли, които да осигурят топлина и битова гореща вода в домовете на милиони семейства по света.

Със своята икономичност и чрез модулацията на мощността, те работят съгласно индивидуалното потребление на ползвателя. Газовите котли Immergas са с постоянно (константно) ∆Т на подаване и връщане към инсталацията, което гарантира по-прецизна работа на газовия котел, защото поддържайки постоянна температурна разлика на подаване и връщане към инсталацията, се осигуряват константни параметри на горивния процес –  за оптимална енергийна ефективност. Освен това те се отличават и с компактност, която позволява лесен монтаж и интеграция и на по-труднодостъпни места.


Може да разгледате различните модели на страницата на Амакс Газ, официален представител на Immergas в България, а за повече информация, относно избора на подходящ модел, може да изпратите вашата заявка за безплатна консултация тук.

Свързано:

ОТОПЛЕНИЕТО С ГАЗОВ КОТЕЛ: ЕФЕКТИВНО И ИКОНОМИЧНО