Без компромиси с покривната система Tondach

Последна редакция на 19/09/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 540 пъти

Ремонтът или изграждането на качествен, здрав и надежден покрив е една инвестиция, която си заслужава. Системата Tondach ще ви осигури страхотен резултат и защита на вашия дом. Какви са нейните предимства?

  • Керамичните керемиди Tondach са прородосъобразни. За направата им е използвана глина. По този начин освен качествен, вашият покрив ще бъде и в полза на природата. В днешно време тази тема е изключително актуална и все повече в ремонтните дейности се влагат усилия в тази посока.
  • Дълготрайност на керамичните керемиди – ключов фактор, който гарантира здравина и качество в продължения на десетилетия. Така може да бъдете сигурни, че няма да ви се налага периодично реновиране на покрива.
  • Подходящи за полагане на нов покрив, но и за ремонтиране на стар – без значение дали сте в процес на покриване на чисто нов дом или имате нужда от ремонтиране на стария, покривната система Tondach ще бъде удачен избор и в двата варианта.
  • Гарантирано качество – водонепропускливостта и високата мразоустойчивост са от основно значение за покривната система. При Tondach ще намерите 100% издръжливост. Материалите са минали през различни тестове, които доказват тяхното високо качество.
  • Кажете „Сбогом“ на непрестанните ремонти – всички елементи в покривната система се комбинират идеално. Шансовете керемидите да се разместят или някъде да има теч са напълно минимални. Това ще ви осигури комфорт за следващите няколко години, без да се налага да мислите за аварийни ремонти.
  • Многообразие от цветове – керемидите могат да бъдат оцветени в желан от вас цвят. Това обаче по никакъв начин няма да се отрази нито на тяхната здравина, нито на дълготрайността на цвета. Напротив! Дълго време ще се радвате на покрив в желания от вас нюанс.

Мечтаният дом може да се превърне в реалност. За постигането му освен добри основи, ще имате нужда и от надежден покрив. Направете правилния избор и не се страхувайте от прогнозата за времето. Проливният дъжд може да бъде много романтичен, ако вместо страх от наводнен дом, чувате само песента на падащите капки. Подробна информация за покривни системи може да намерите в сайта на нашите партньори от Винербергер.

Свързано:

Как да изберем правилните материали и аксесоари, когато ни предстои ремонт на покрива?