Дигитализация и законодателство – акценти в съпътстващата програма

Последна редакция на 26/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 373 пъти

Динамична ще бъде съпътстващата програма. От 25 до 27 февруари Камарата на архитектите в България организира три кръгли маси – с участието на Камарата на строителите в България и Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране. Акцент са дигитализацията в строителния сектор, Законът за устройството на територията и цялостното законодателство. През последния ден КАБ паралелно ще проведе Управителен съвет и представяне на съвременни архитектурни проекти.

  • Дискусия на 25 февруари организира Национална асоциация на строителните предприемачи за пазара на жилищните имоти. В същия ден Българска асоциация за изолации в строителството ще проведе семинар за основните принципи в звукоизолацията. Специализирано събитие на 27 февруари провежда Асоциацията на интериорните дизайнери в България. Професионално събитие ще засегне хибридните решения за ОВК системи.
  • Ще можем да посетим много фирмени презентации. Сред засегнатите теми са противопожарни, изолационни и вентилационни решения от последно поколение, железният силикат, системите за сградна и домашна автоматизация, климатизацията, енергийната ефективност, технологични възможности за деклариране на ТОЛ таксите, анализ и решения за правилното регулиране на парата, херметичността и хидроизолацията на сградите.

Широко международно присъствие и иновативни предложения, в съчетание с богата съпътстваща програма ще ни предложи 20-ото юбилейно издание на Архитектурно-строителна седмица от 25 до 28 февруари в Интер Експо Център. За да посетим щандовете на участниците и за да присъстваме на десетките съпътстващи събития, е достатъчно да се регистрираме за свободно посещение на www.buildingweek.bg.

Свързано:

Фотоволтаични прозорци, магнитна брава и дървени фасадни профили на Архитектурно-строителна седмица