Mapetherm Adhesive for EPS – Продуктът, който ти лепва идеално

Последна редакция на 20/04/2024 от Реклама
Източник | Видяно 345 пъти

Мартин Стоянов е Технически Мениджър в Мапеи България почти от създаването на компанията. Повече от 10 години, той и екипът му от продуктови специалисти, предоставят решения на строителните обекти в България. Той познава продуктите  в детайл, следи внимателно световните тенденции и спомага за навлизането на иновативните продукти на компанията в България.

Mapetherm Adhesive for EPS е еднокомпонентен циментов разтвор за лепене и шпакловане на топлоизолационни панели и системи от EPS, XPS и минерална вата. Използва се за лепене и шпакловане във външни и вътрешни условия при полагане на топлоизолационни плоскости върху циментови и варо-циментови мазилки, бетон, керамични или бетонови тухли. Мултифункционалността му го прави подходящ за всеки строителен обект.

Предимства на Mapetherm Adhesive for EPS

Лепенето на топлоизолационни панели и системи за външна изолация, никога не е било по-лесно. Това е така, заради множеството предимства на Mapetherm Adhesive for EPS.

  • Причината да се работи с лекота с продукта, е че лепилото е със среден вискозитет, което го прави с добра обработваемост.
  • Също така притежава много добри тиксотропни свойства и може да се полага върху вертикални повърхности без опасност от стичане и приплъзване на плоскостите.
  • Прилепва отлично към всички видове строителни материали и се втвърдява без особено свиване.

Свързано:

Mapetherm Adhesive for EPS – Продуктът, който ти лепва идеално