Професионални съвети за работа с продукта

Последна редакция на 29/03/2024 от Реклама
Източник | Видяно 655 пъти

Мартин Стоянов съветва, основата върху, която ще се полага продуктът да бъде здрава, гладка, без прах, изронени участъци, грес, мазнини, лепило и др. Сместа се разбърква с електрическа бъркалка на ниска скорост, за да избегнете навлизането на въздух до получаване на гладка, кремообразна смес без бучки. Получената смес остава годна за работа цели 3 часа, което ви дава свободата да не се чувствате притиснати от времето.

Как се работи с Mapetherm Adhesive for EPS?

Mapetherm Adhesive for EPS се нанася директно върху цялата повърхност на гърба на плоскостите с назъбена маламашка или на няколко топки и рамка чрез мистрия. Мартин Стоянов и екипът му от специалисти препоръчват, когато работите с големи плоскости, лепилото да се нанесе върху цялата повърхност преди да ги положите. След работа с Mapetherm Adhesive for EPS, инструментите и съдовете се почистват изключително лесно само с вода.

Продуктът се предлага в торби по 25 кг. Mapetherm Adhesive for EPS дава възможност да бъде съхраняван в оригиналната си опаковка до 12 месеца, която успява да запази живота на продукта цяла една година.

Повече детайлна информация за Mapetherm Adhesive for EPS и останалите продукти на сайта на Мапеи България, както и на нашата Facebook страница. Там може да следите ежемесечните съвети на нашите Продуктови специалисти.

Ако пък информацията там не ви e достатъчна, нашият Технически Отдел е на разположение да отговори на всичките ви въпроси.

Свързано:

Mapetherm Adhesive for EPS – Продуктът, който ти лепва идеално