Неповторимостта на ръчната изработка среща масовия пазар

Последна редакция на 05/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 425 пъти

Представена в София на 18-ти април, колекцията Industriell е резултат от съвместната работа на ИКЕА с холандския дизайнер Пит Хейн Ейк. Тя включва мебели за трапезария и интериорни аксесоари от естествени материали. Предметите са проектирани по специален начин, за да може всеки да е различен и специален.

Уникалността на продуктите в колекцията се постига чрез промени в елементите на дизайна (шаблони, цветове). Компютърни алгоритми заложени в производствения процес генерират изменения, които правят всеки предмет неповторим.

Мебелите и аксесоарите от колекцията имат подчертана функционалност, подходящи са за ежедневна употреба и са на достъпни цени, сравними с тези на подобни продукти от шведския бранд.

Свързано:

Отличителните детайли на ръчната изработка в устойчиво серийно производство - колекцията INDUSTRIELL на ИКЕА

Представена в София на 19-ти април, колекцията Industriell е резултат на съвместната работа на ИКЕА с холандския дизайнер Пит Хейн Ейк. Тя включва мебели за трапезария и интериорни аксесоари от естествени материали. Предметите са проектирани по специален начин за да може всеки да е различен от всеки друг. Уникалността на продуктите в колекцията се постига чрез промени в елементите на дизайна (шаблони, цветове). Компютърни алгоритми заложени в производствения процес генерират изменения, които правят всеки предмет неповторим. Мебелите и аксесоарите от колекцията имат подчертана функционалност, подходящи са за ежедневна употреба и са на достъпни цени, сравними с тези на подобни продукти от шведския бранд.