Изборът да рециклираме, интегриран в дизайна

Последна редакция на 05/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 497 пъти

Основният фокус на Industriell е отговорното отношение към устойчивото развитие.

Г-н Ейк е прочут с мебелите от рециклирани материали и неща, които „биха отишли на боклука, ако не се използват". Философският принцип на неразхищение среща разбиращ партньор в лицето на ИКЕА.

Тoва е втора съвместна колекция на Ейк с ИКЕА, включваща лимитиран брой продукти, сред които столове, маси, керамика, текстил и стъклария. Със своето естетическо съвършенство продуктите са проектирани да изглеждат малко по-различно един от друг. Той използва естествени материали, които могат да изглеждат чудесно и напълно естествено във всеки дом.

Свързано:

Отличителните детайли на ръчната изработка в устойчиво серийно производство - колекцията INDUSTRIELL на ИКЕА

Основният фокус на Industriell е отговорното отношение към устойчивото развитие. Г-н Ейк е прочут с мебелите, които майстори от рециклирани материали и неща, които „биха отишли на боклука, ако не се използват". Философският принцип на неразхищение среща разбиращ партньор в лицето на ИКЕА. Тoва е втора съвместна колекция на Ейк с ИКЕА, включваща лимитиран брой продукти, сред които столове, маси, керамика, текстил и стъклария. Със своето естетическо съвършенство продуктите са проектирани да изглеждат малко по-различно един от друг. Той използва естествени материали, които могат да изглеждат чудесно и напълно естествено във всеки дом.