50-о юбилейно специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане

Последна редакция на 08/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 273 пъти

От 24 до 28 октомври за 50-ти път в емблематичната и с обновен интериор сграда, сърцето на София, в Националния дворец на културата, ще се проведе специализираното изложение за архитектура, строителство и обзавеждане СТРОЙКО ЕКСПО. За тези 25 години от създаването си през 1993 година и до днес СТРОЙКО е доказан важен фактор и барометър за развитието на строителния бранш в страната. Факт е, че не една и две компании са стартирали своята дейност оттук.

По традиция, следвайки естествения цикъл на строителството и обновяването на дома, изложението се провежда два пъти годишно – пролет и есен. То е насочено както към крайния потребител, така и към специалиста, давайки им възможност на едно място да сравнят и изберат най-добрия и подхождащ продукт, както и да добият представа за най-новите тенденции в дизайна и материалите.

СТРОЙКО ЕКСПО улеснява посетителите в търсенето, давайки подслон на целия спектър от стоки в строителството и довършителните работи – от фирми, предлагащи проектиране и груб строеж, до такива, занимаващи се с индивидуално обзавеждане и предлагащи и най-малките декориращи детайли.

Не е за пренебрегване фактът, че по повод 50-ото юбилейно изложение нашите изложители, над 180 български и чужди фирми, са подготвили много изненади и атрактивни отстъпки, достигащи до 50%.

Есен е, време е да се погрижим за топлината и уюта в нашия дом, елате, вижте и изберете. Входа е свободен!

Свързано:

50-о юбилейно специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане