Очакват ви още дизайнерски мебели, нови серии и качествени продукти

Последна редакция на 08/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 540 пъти

Марката GAUTIER е водещ лидер в света на мебелите.

  • Производственият цикъл е напълно затворен (от суровия материал до крайния продукт всичко е GAUTIER). Материалите са екологично чисти, с много слаби емисии на летливи органични съединения, чиито процент се доближава до емисиите от дървесината в естествено състояние.
  • Мебели GAUTIER - 100% френски продукт, 10 години ефективна гаранция. По време на СТРОЙКО ЕКСПО в НДК, етаж 3, щанд 305, фирмата ще представи актулни тенденции в жилищния интериорен дизайн за 2019 г. с новата колекция на мебели GAUTIER.
  • По време на изложението ще има специална отстъпка - 20% при поръчка от новата колекция на GAUTIER.

Фирма Рубин 2001, щанд 111 ще представи своя най–нов продукт - комбиниран котел на пелети и дърва “КОМБО“.

  • В цената е включен безплатният пуск и първоначалната настройка на котела. Гаранция: 2 години. Комбинираните пелетни котли “КОМБО“ са предназначени за изгаряне на дървесни пелети, лесно и бързо (в рамките на 5 минути) могат да бъдат трансформирани в котел на твърдо гориво. Котелът е снабден с италианско управление Tiemme, което разполага със седемдневен седмичен програматор и пет степенна модулация на работа. Модерният контролер позволява напълно автоматизираната работа на котела в режим за изгаряне на пелети, както и в режим за изгаряне на твърдо гориво. Котелът е наличен на склад и който посети нашият щанд по време на СТРОЙКО ЕКСПО ще получи ваучер за 5% отстъпка.

Пестим енергия ООД може да намерите на щанд 211.

На изложението ще бъдат представени за пръв път oтоплителни панели InfraHEAT от новата серия, съчетаващи приятна визия и ниска цена.

  • Панелите са с нагревателен елемент от специално проектирано за целта платно от въглеродни влакна и никел, продукт на иновативна технология. Колкото по-висок e процентът на генерираните инфрачервени вълни, толкова по-ефективно и по-здравословно е инфрачервеното отопление. При панелите InfraHEAT само 7% от топлинната енергия е конвективна за разлика от панелите, произвеждани по старата технология - с кабел от нихром.
  • При поръчка на повече от един панел се оформя специална пакетна цена с бонус отоплителен уред за баня!

На СТРОЙКО ЕКСПО, щанд 314, ще има дебют на изключително атрактивния материал от Co Design Corner - Decolight Stone.

  • Оригинален полупрозрачен каменен панел и се отличава с много внушителни дизайни и емблематични интериори по целия свят. С богата цветова палитра, практични възможности за осветление и с ръчна изработка, той е най-добрият избор да бъде заменен естественият камък! Лесно приспособим и подходящ за декорация на търговски или битови обекти. Естествените шарки и различни цветови комбинации на Decolight Stone придават чувство за движение, което завладява, а след като се освети той буквално оживява в драматичен 3D ефект.

На юбилейното изложение ще имате възможност да закупите от фирма Омекс Трейд – България, щанд 313.

  • Иновативните дълговълнови инфрачервени отоплителни панели Sun Way с електронен термостат. Всеки клиент по време на изложението ще получи 10% отстъпка, както и безплатна доставка.

За пръв път в България на СТРОЙКО ще се представят мебели Лода.

  • Лода е марка за мебели от световно ниво, тя е един от лидерите в обзавеждането и мебелните тенденции. Мебелите Лода се продават успешно в Турция, Азербайджан, Дубай, Палестина, Пакистан, Израел, Грузия, Литва, Беларус, а вече и в България.
  • Мебелите Лода са в крак със световните тенденции в интериора. Марката е водеща благодарение на гъвкавостта си и удовлетворяването на желанията на различните клиенти, чрез своите многобройни дамаски от най-високо качество, различни видове фурнир и цветни плоскости, които могат да се използват за всички мебели. Друго предимство е краткия срок за изработване на мебелите – само 30 дни.
  • Специално за участието си на СТРОЙКО, Лода са подготвили нови, дизайнерски и стилни мебели, на щанда ще има и дизайнер, който ще може да консултира клиентите съгласно тяхното индивидуално запитване и разпределение на дома им.
  • Разбира се, предвидени са и специални цени за клиентите, които ще поръчат мебели по време на СТРОЙКО ЕКСПО.

Свързано:

50-о юбилейно специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане