Малки градски пространства и мобилен начин на живот

Последна редакция на 05/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 481 пъти

RÅVAROR и ROGNAN

Градското население се разраства, жизненото пространство се свива и за много от нас понятието за дом вече не е географска константа. RÅVAROR и ROGNAN са нови колекции, създадени за тези реалности и се състоят от роботизирани мебели , които бързо превръщат малки пространства в интелигентни пространства с удобството и уюта на дома. И когато е време да се преместите, просто  опаковате, подреждате заедно и се отправяте на път.

UPPKOPPLA

Една неочаквана геймърска колаборация UPPKOPPLA обединява UNYQ и ИКЕА. Те са смели революционери на 3D принтирани медицински продукти и на компания за образователни онлайн спортове.  С това партньорство ИКЕА има за цел да проучи как персонализацията и обзавеждането на дома могат да променят игрите и живота около тях – фокусирайки се върху ергономичността и мобилността.

ИКЕА и LEGO представят BYGGLEK

Преди една година ИКЕА и LEGO Group се обединихa, за да обменят знания и да експериментират заедно с амбицията да разработват нови решения за улесняване на играта във всеки ъгъл на дома. Tова партньорство е вече факт и неговото име е BYGGLEK. Изследвания от IKEA и LEGO Group показаха, че има търсене сред децата за повече игра с родителите си. В същото време, родителите вярват, че играта е от съществено значение за благополучието и щастието на децата им. Въпреки това, децата и възрастните се сблъскват с няколко бариери и предизвикателства, когато става въпрос за възпроизвеждане на играта. Наситените графици и домашните са няколко препятствия, други ограничения, като намирането на място за игра, са по-очевидни за възрастните, отколкото за децата.

Свързано:

ИКЕА представи нови колекции от рециклирана пластмаса, роботизирани мебели и колаборация за геймъри