Градски живот

Последна редакция на 05/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 424 пъти

Urban farming

Храната е важна част от ежедневието, но не всеки знае, че светът се нуждае от допълнителни пет милиарда тона храна през следващото десетилетие, за да нахрани нарастващото ни население. Това е отправната точка за новата колаборация между ИКЕА и Том Диксън, които изследват заедно градското земеделие. Дали градинарството може да спаси светa? Защото, когато отглеждаме собствена храна, дори и в малки апартаменти, тя има положително въздействие върху нашето здраве и здравето на нашата планета. Предстои една вълнуваща колаборация, базирана на проучвания за достъпни и напредничави решения за отглеждане на растения и зеленчуци у дома.

ИКЕА и аdidas представят RÖRLIGHET

Много хора трудно намерят време за тренировки и упражнения и не всеки успява да посети фитнес зала или да отдели достатъчно пространство за тренировка у дома. Заедно с аdidas, ИКЕА има за цел да намери нови решения, които да позволят на хората да бъдат по-активни.

Преди една година ИКЕА и аdidas обявиха, че се обединяват, за да представят бъдещето на спорта в дома и да улеснят дълготрайният здравословен начин на живот. Оттогава дизайнерите, рекламодателите, разработчиците на продукти и други специалисти от двете компании посещават домовете на хората в Ню Йорк, Чикаго, Шанхай и Лондон, за да разберат своя опит и разочарования, свързани с упражненията у дома.

Свързано:

ИКЕА представи нови колекции от рециклирана пластмаса, роботизирани мебели и колаборация за геймъри