Алтернативи на уюта

Последна редакция на 05/05/2024 от Ирена Петрова

Ако харесвате външния вид на камината, но не можете да имате такава в апартамента си, има алтернативи за създаване на подобна атмосфера.

Изкуствена камина - насладете се на вида на истинска камина с изкуствени трупи или електрически лампи, които изглеждат като истински.

Свещи - истинските и електрически свещи изглеждат елегантно и уютно, когато са подредени в неработеща камина. Можете също така да закупите стойка за камина, предназначена да държи свещи вместо дърва. Запалете ги и гледайте как пламъците им танцуват в камината.

Етанол - подобно на свещ, настолна "камина" с етанол гори без никакви сажди или миризма. Настолните камини могат да бъдат декоративни, да приличат на свещ или да изглеждат като дълга тясна камина. Въпреки лесната им употреба, трябва непрекъснато да наблюдавате вашата маса и повърхностите, където гори пламък от етанол.

Камината може да бъде топло и привлекателно допълнение към вашия апартамент, въпреки че изисква грижи и безопасност. Ако имате нужда от помощ в инсталирането на вашата камина, свържете се с някой от професионалистите на МайсторПлюс.

Свързано:

Снимки за отопление Камина в апартамент