Високо, високо, високо

Последна редакция на 05/05/2024 от Гена Цветанова
Източник | Видяно 417 пъти

Добре осветените дървета са невероятен детайл, който ще накара гостите ви да се пренесат в друг вълшебен свят. С помощта на декоративно осветление по дърветата можете да създадете неповторима атмосфера. Вдъхновете се от опита на проектантите -  те използват различни технически похвати и светлинни източници за постигането на вълшебни горски ефекти. 

  • Набележете определен брой дървета в градината. В това се крие блясъкът. Чрез различни техники и с помощта на осветителни тела, създайте равномерно осветяване в короните на дърветата или по-голям триизмерен ефект.    
  • Закачете  фенери за да създадете малко по-романтична атмосфера. Украсете хартиени фенери с цветя, за постигнете илюзията за една магична гора. 

Засилите фактора „уау“ за градинските си партита с малко светлина и креативност. Включете светлините и създайте специалната атмосфера с помощта на доказаните професионалисти, регистрирани в нашия сайт. Те ще ви помогнат бързо и лесно да превърнете забравени пространства в градината ви в блестящи кътове, от които вашите приятели няма да спрат да споделят сторита. Направете безплатна заявка в MaistorPlus и получете навременно съдействие от доказани майстори в областта на електроуслугите, които ще сбъднат и най-смелите ви мечти за осветление в градината!

Свързано:

Идеи за осветление за дома Подгответе градината за парти