Плаващите рафтове не са универсално решение

Последна редакция на 28/03/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 404 пъти

 

Може би всеки от нас поне веднъж е чул или прочел, че плаващите рафтове са спасителен пояс за притежателите на малки апартаменти. И това не е лъжа. Те не само се превръщат в идеалното пространство за съхранение, но и са интересен стенен акцент, който добавя визуален обем в интериора. Според интериорните дизайнери обаче, плаващите рафтове не са за всеки.

Ако все пак изберете плаващите рафтове за интериора в дома ви, дизайнерите предупреждават да се подготвите, че те ще изискват по-специфична поддръжка. Тъй като рафтовете са открити, ще трябва да се уверите, че те са винаги в изряден вид. Ако сте готови да отделите нужното време, за да намерите декоративни елементи, които биха си паснали добре с естетиката на жилището ви, и ако сте от хората, които нямат проблем малко по-често да почистват прах, то тогава плаващите рафтове са чудесни за вас. 

Ако все пак плаващите решения за съхранение ви допадат, но не искате да се ангажирате с често почистване, то заложете на плаващи шкафове или чекмеджета. Те ще ви помогнат да се справите с безпорядъка в дома ви и ще бъдат красив акцентен елемент в дизайна.

Свързано:

Изненадващи препоръки от дизайнери, които ще преобразят дома ви