Необичайни органайзери

Последна редакция на 25/04/2024 от Сузана
Източник | Видяно 540 пъти

Ако нямате достатъчна прегледност в кухнята, имайте предвид следното. От най-обикновени метални кутии за кафе, могат да се направят чудесни органайзери за прибори, кутии за подправки, или за съхранение за хранителни продукти, от типа на ориз, овесени ядки, грис, леща и т.н. 

  • Достатъчно е да боядисаме кутиите със спрей в предпочитан цвят, който да се връзва с интериора в кухнята и да ги надпишем.
  • Много добре ще изглеждат също, ако ги декорираме с канап, или въже. 

Ако пък решите да си направите компактен органайзер за прибори, който да местите лесно, можете да прибегнете до един лесен и ефектен начин.

  • Необходима ни е само малка дъска за основа, която да боядисате в предпочитан тон.
  • След това от двете й страни се закрепват с пирончета по три боядисани в същия тон кутии. Така се получава красив и оригинален комплект от шест кутии за кухненски прибори.

С подобни идеи със сигурност ще внесете красота в декора  на дома си. В случаи че не сте сигурни кои вариант е подходящ за дома ви, винаги може да се консултирате с опитните професионалисти, регистрирани при нас. Имате възможността още сега да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които може да сравните и да изберете най-подходящата за вас. 

Свързано:

Да разкрасим дома си със собствените си ръце