Рустик домашен офис

Последна редакция на 20/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 810 пъти

Таванът винаги може да се превърне в страхотно офис помещение, където в удоволствие да вършите своята работа. А защо не и да прекарвате свободното си време, като гледате някой любим филм или сериал. Сигурни сме, че няма да съжалявате, ако вземете решението да усвоите тавана и да го превърнете в малък кът за работа и забавление. Мисията ви никак няма да е трудна, ако вложите старание и любов в дизайна:

  • Гредите винаги са добро решение. Те идеално пасват на рустик стила, а и в повечето случаи са неизменна част от таваните. Така че не се чудете как да ги отстраните (не е и безопасно) или по какъв начин да ги декорирате, за да бъдат красиви. Просто ги оставете в естествения им вид и сами ще се изненадате колко прекрасни могат да бъдат.
  • Мебели от дърво са чудесен избор за вашия рустик таван. Бюро, скрин, малка секция или стойка за телевизор – нека всичко, от което имате нужда (и може да се побере в помещението) бъде изработено от дърво. Страхотна алтернатива е да изберете мебели от палети, които чудесно ще си кореспондират в цялостната концепция.
  • Дилема с цветовете на стените няма да имате. Бялото е най-добрият избор. В случай обаче, че се притеснявате, че бързо ще се захаби и много лесно ще се цапа, то много лесно може да заложите на и на нежни цветове. С лек оттенък на жълто, кафяво, прасковено също ще превърнете таванското си помещение в красива и стилна рустик стая.

Вижте още: 13 креативни идеи за домашен офис

Свързано:

Идеи за офиса Таванско помещение в рустик стил – мисията възможна