От нищо - нещо

Последна редакция на 29/03/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 1 264 пъти

За да бъде една трансформация успешна, понякога е нужно да се започне от нулата. Именно такова е положението в този случай.

Преди: Налице е празно помещение, в което обаче се крие много потенциал. Размерите му са идеални за домашен офис, а огромният прозорец осигурява количеството естествена светлина, от която всяка стая се нуждае.

След: Първата и най-очевидна разлика е промяната на цвета на стените. За тях е избран светъл, пастелен розов нюанс, който не само внася още повече усещане за простор и светлина в офиса, но и допринася за красивата му естетика. Натрапчивият вентилатор на тавана е заменен от нежно и деликатно осветително тяло с четири крушки в златен цвят. Килимът с леопардова щампа е така нужната във всяка стая закачка. Именно той привлича погледа и служи за перфектната основа за създаване на фокусна точка в помещението. Върху него са поставени бюрото, което има уникална форма и столът, с който си пасва чудесно. Забележителен акцент е и бюрото, което освен много красив, е супер функционално. Той е мястото, в което се съхраняват важните документи и което допринася за организираността в офиса.

Създаването на красив и функционален офис е от ключова важност както за стимулирането на продуктивността на хората, работещи в него, така и за желанието им за работа. Промяната преди всичко трябва да е извършена качествено и бързо. Ако сме ви вдъхновили да трансформирате вашето офис пространство, се свържете с опитните майстори, регистрирани в нашата платформа. Те ще създадат проект за работа, съобразен с вашите желания и ще ви дадат ценни професионални съвети. А за да се свържете с тях е нужно само да направите безплатна заявка за проект.

Свързано:

Идеи за офиса Преди и след: уникални трансформации на домашни офиси