R&M: 2022 г. ще премине под знака на иновациите в сферата на комуникационните инфраструктури

Последна редакция на 02/05/2024 от Anna Stankova

Нови технологии като Single Pair Ethernet (SPE) набират скорост в сектора на интелигентните сгради

София, 21 февруари 2022. Иновации в мрежовите комуникации, сред които Single Pair Ethernet (SPE), технологии за свързаност по надземни оптични линии (Aerial Deployment) и нарастване на нуждите за високоскоростен пренос на данни, прогнозира за настоящата година R&M, опериращият в глобален мащаб разработчик и доставчик на кабелни системи за висококачествени мрежови инфраструктури.

Според базираната във Ветцикон, Швейцария, компания усъвършенстваните методи за изграждане на надземни оптични трасета ще помогнат на доставчиците на широколентов интернет да свържат по-бързо потребителите с оптични кабели.

Експертите на R&M предвиждат също, че при центровете за данни необходимостта от все по-високи скорости за пренос на информацията ще доведе до нарастване броя на оптичните връзки. Така разрастващата се кабелна инфраструктура е истинско предизвикателство за бързото ѝ и точно менажиране. Непрекъсваемата работа на тази комплексна и критична кабелна среда налага своевременното автоматизиране на нейното управление.

Главният маркетинг директор на R&M Андреас Рюселер разказва за тези тенденции в блога на R&M, предоставяйки и прогнози за пазара през 2022 г.

Свързано:

R&M: 2022 г. ще премине под знака на иновациите в сферата на комуникационните инфраструктури