Поддържайте добра хигиена

Последна редакция на 18/05/2024 от Люси Любомирова

Поддържането на хигиената е много важна за домашния любимец, за неговото здраве, а и самите нас. Погрижете се в зоните му на хранене и почивка всичко да е чисто и подредено. Редовно измивайте съдовете му за хранене, почиствайте леглото и играчките му.  Не пропускайте редовно  да обезпаразитявате и местата за почивка на домашния любимец.

Пристигането на домашен любимец в дома ни е радостно изживяване, което носи със себе си и някои задължения. Следвайки тези стъпки, можете да сте спокойни, че домът ви е безопасно, удобно и щастливо място за  новия член на семейството ви. Помнете, че любовта и грижите, които предоставяте, ще създадат силна и трайна връзка с вашето пухкаво приятелче и най вече, ще го направят щастливо. 

В подготовката на дома си за новият си домашен любимец, трябва да обърнете внимание на всички аспекти на неговия живот. Създаването на комфортна, безопасна и стимулираща среда ще помогне на приятелчето ви да се адаптира по-лесно и да се чувства спокойно и щастливо в новия си дом. 

И не забравяйте - за всяко нещо, което искате да подобрите в дома си, но не знаете как, нашите специалисти са тук, за да ви помогнат. Заявете своя проект и ни ще се свържем с вас. Доверете се на опита!

Свързано:

Как да подготвим жилището си за домашен любимец?