Истината е в детайлите

Последна редакция на 25/04/2024 от Станислава Матеева

Луксът не е трудно постижим. За да го създадете в интериора си, е нужно само и единствено да полетите на крилете на въображението си. И да обърнете повече внимание на онези детайлите в  дизайна на дома си, на които иначе не бихте спрели поглед.

  • Възглавниците в дома  например, имат две цели. Първо, ако са избрани правилно, те наистина могат да допринесат за елегантната естетика. Второ, те осигуряват допълнителен комфорт и предлагат уют и динамика в помещението. Аспектът на комфорта говори сам за себе си, ако изберете възглавници, които са достатъчно големи и меки. Големината им обаче не е само символ на комфорта, но и се оказва добро средство да създадете елегантна и луксозна естетика. 

  • Един от най-достъпните начини да създадете луксозно усещане в дома ви, е като заложите на красиви и качествени завеси и пердета. Когато ги избирате, препоръчваме да избягвате прозрачни материали. Придържайте се към естествената коприна, лен и памук. Ако драпериите не са за вас, заложете на бамбукови или дървени щори. 

Свързано:

Рецепта за перфектен интериор - как да поканим лукса у дома с подходящите мебели и декорация?