Мебелите с овални форми стават все по-актуални

Последна редакция на 25/04/2024 от Станислава Матеева

Мебелите със заоблени ръбове и извити форми създават по-уютна и същевременно елегантна естетика. Заоблените им форми позволяват да се създаде дизайн, който допринася за спокойното, нежно и меко излъчване на стаята, независимо от размера на стаята. В компактни пространства те са начин за оптимизиране на помещението, а в големите жилища пък могат да се превърнат в отличителна и привличаща вниманието фокусна точка. И именно затова са толкова популярни през 2022 г. 

Предимство на кръглите форми е, че нямат начало или край. Те могат да представят елементи на природата - слънцето, земята и луната. Те носят усещане за завършеност. Чрез добавяне на правилния дизайн, усещането за движение и динамика, което ги придружава, може да послужи чудесно в дизайна на дневната. 

Мебелите със заоблени форми, придават усещане топлина и уют. Кръглите маси, столове и диваните с меки ъгли са чудесен начин да придадете усещане топлина и уют в помещението. В Премиум зоната на Мебели Виденов ще откриете висококачествени мебели, които ще паснат перфектно в дома ви и ще ви помогнат да пренесете така актуалната тенденция и във вашия дом. 

Това как изглежда дома ни може значително да повлияе на настроението ни и на начина, по който възприемаме света. Затова е добре, пренасяйки най-популярните тенденции в дизайна в интериора на дома ни, да се съобразим и с личните си усещания. Това може да се случи, като избираме мебели и декоративни елементи, които отразяват същността ни и ни носят приятни усещания. Мебели Виденов предлагат богата гама от декоративни елементи и премиум мебели на достъпни цени, които със сигурност ще паснат перфектно както във всекидневната, така и във всяка друга част на дома. Повече за актуалните им промоции можете да намерите тук.

Свързано:

Тенденциите в дизайна на дневните през 2022 - как да ги пренесем в дома?